Statskundskab i praksis eBook

Mtggamechangers.dk Statskundskab i praksis Image

BESKRIVELSE

Statskundskab i praksis er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gustav Nedergaard. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Gustav Nedergaard bog online og også downloade det gratis!

Bogen er skrevet som lærebog for studerende på de samfundsvidenskabelige uddannelser, men den er også relevant for politisk interesserede medborgere.Om redaktørerneKarina Kosiara-Pedersen, lektor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Gustav Nedergaard, B.Sc., Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Emil Lobe Suenson, Cand.scient.pol. og ekstern lektor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-08-2016
FORFATTER
Gustav Nedergaard
FILSTØRRELSE
8,74 MB

PDF Forebyggelsesarbejde i praksis blandt folkeskolelærere ...

Hvert år i maj holder ledelsescenteret en konference for alle med interesse i offentlig ledelse. I år er overskriften: "Forskning møder praksis - Offentlig ledelse, der lykkes". Der er netop åbnet for tilmelding. Konferencedagene finder sted 12. maj i Aarhus og 19. maj i København.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Uddannelsens opbygning - Statskundskab - Syddansk Universitet

Denne artikel diskuterer muligheder, gevinster og udfordringer ved et styrket samarbejde mellem forskning og praksis i offentlig forvaltning. Artiklen fokuserer især på nogle af de gevinster, som et tættere samarbejde med praksis kan indebære, men den diskuterer også en række udfordringer og barrierer for at etablere et tættere samspil mellem forskning og praksis.
RELATEREDE BØGER
Stjernerne synger, 4
Älskande par
Valchiavenna Val Bregaglia
Voodoo
Skyggernes hus
Als og Sundeved
Min vandring som henro
Mit liv, mine regler
Das Mädchen und die Fremde
Sørøverne kommer-!
Åbent hav
Solskin på den høje himmerlandske himmel
Hilsen fra Hitler
De uskyldige døde
Het betoverde kasteel 5-6
Uvidenheden
Bogen om - Prutter
Hvor solen skinner om natten
Skal jeg fortælle dig om demens?
La Divina Comedia