Nærvær eBook

Mtggamechangers.dk Nærvær Image

BESKRIVELSE

Bogen Nærvær blev skrevet den 28-08-2015 af forfatteren Ernest Holm Svendsen. Du kan læse bogen Nærvær i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ernest Holm Svendsen.

Konkret guide med enkle øvelser i at være til stede i nuet - være nærværende i eget og andres liv. Forfatteren tilbyder en række værktøjer, der kan hjælpe os til at få øje på de gaver og glæder, der er til stede i hvert eneste øjeblik, og som bare venter på at blive nydt.Besøg forfatteren Ernest Holm Svendsen på www.bodhi.dk

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-08-2015
FORFATTER
Ernest Holm Svendsen
FILSTØRRELSE
7,24 MB

Forside - Massage med nærvær

Nærvær kræver mod, fordi du ikke kan 'være nær' (eller nærværende) uden også at være åben og tilgængelige - uden forsvar eller skjold. Det betyder, at at du må være villig til at møde livet og andre mennesker med et åbent hjerte i stedet for at lukke af eller trække dig sammen, når vanskelige følelser som sårbarhed eller frygt er til stede.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

nærvær — Den Danske Ordbog

Nærvær i Strandgade er for dig der har lyst til mad og drikke, kompromisløs kvalitet, rolige og afslappende omgivelser - og byens bedste udsigt! Vi tager både imod gæster der skal spise frokost eller middag, og gæster der blot skal have et enkelt glas vin eller en af vores cocktails.
RELATEREDE BØGER
Det andet møde
Compositions
Rygrad og rummelighed
N.F.S. Grundtvig
Faust
Kosmopolitik
Sebastians dyrebibliotek: Løve
Den halshuggede havfrue
Moskitoland
My Little Pony - Langt fra Equestria - Rainbow Dash for fulde sejl
Systemisk parterapi og depression
Borgen Unplugged #69 - Kaos
Udvalgte skrifter 6
Den medicinske seers kostguide
The Cleaner 6: Cleaning Up