Dansk arbejdsmarkedspolitik eBook

Mtggamechangers.dk Dansk arbejdsmarkedspolitik Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Dansk arbejdsmarkedspolitik-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thomas Bredgaard. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Dansk arbejdsmarkedspolitik online nu så nemt!

Dansk arbejdsmarkedspolitik er i fokus både nationalt og internationalt. I EU har den danske arbejdsmarkedsmodel tjent til inspiration for udviklingen af en europæisk beskæftigelsesstrategi. Herhjemme berører arbejdsmarkedspolitikken mange menneskers dagligdag.I denne reviderede udgave gives et opdateret og systematisk overblik over arbejdsmarkedspolitikken, både når det gælder teoretiske perspektiver, konkrete erfaringer og de kommende års udfordringer. Der er særlig fokus på de store arbejdsmarkedspolitiske reformer, som er gennemført fra starten af 2010´erne.Dansk arbejdsmarkedspolitik henvender sig til alle med faglig interesse for dansk arbejdsmarkedspolitik. Bogen er desuden målrettet undervisningen på samfundsvidenskabelige uddannelser.IndholdsoversigtForordKapitel 1. Dansk arbejdsmarkedspolitikKapitel 2. Arbejdsmarkedspolitikkens mål og midlerKapitel 3. Implementeringen af arbejdsmarkedspolitikkenKapitel 4. Evaluering af arbejdsmarkedspolitikKapitel 5. Flexicurity og det danske arbejdsmarkedKapitel 6. EU´s arbejdsmarkedspolitikIndeks

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-12-2016
FORFATTER
Thomas Bredgaard
FILSTØRRELSE
1,14 MB

arbejdsmarked — Den Danske Ordbog

Få Dansk Arbejdsmarkedspolitik af Thomas Bredgaard som e-bog på dansk - 9788757494983 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dansk Arbejdsmarkedspolitik af Thomas Bredgaard;Henning ...

arbejdsmarked, marked, der danner ramme om fastlæggelsen af arbejdskraftens løn- og arbejdsvilkår. Arbejdsmarkedet har den samme grundlæggende funktion som andre markeder, nemlig at fastlægge priser og omsatte mængder, men menneskelig arbejdskraft adskiller sig afgørende fra det, som omsættes på andre markeder.
RELATEREDE BØGER
Dagens hus, nattens hus
Studiegrupper
På tur i reformationens København
Året
Psykologi i omrids på grundlag af erfaring
Jääkarhujen maa
Ildbærerne
Købmanden
Blir vi lyckliga av att lura oss själva?
Men størst af alt
Момче за всичко - Eротика