Fru Ellermanns pensionat eBook

Mtggamechangers.dk Fru Ellermanns pensionat Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fru Ellermanns pensionat-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ellen Duurloo. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fru Ellermanns pensionat online nu så nemt!

Den nysgerrige og nederdrægtige Fru Ellermann driver et pensionat på Vesterbro beboet af vidt forskellige eksistenser. Fru Ellermann elsker at stikke næsen i andre folks sager, og der er ikke mangel på saftige hemmeligheder og lyssky affærer i huset. Her bor plattenslageren 'Palme-Petersen', der fupper sig igennem livet, Anny Hagen, der gang på gang bliver forladt af de mænd, hun elsker, og 'Lille Lund', der har præsteret at undgå alt, hvad der afviger fra normen her i livet. Ellen Duurloo lader læseren lure side om side med den forkvaklede Fru Ellermann i denne hudløst realistiske og gribende roman.Ellen Duurloo (1888-1960) var en dansk forfatter og journalist, der var mester i at skildre de dårligst stilledes vilkår på en realistisk og medfølende måde. Under pseudonymerne Grete Lund, Jan Peiter og Margrethe Skovsted har hun skrevet adskillige ungdomsromaner, hvori hun tegner barske, men relevante billeder af virkelighedens til tider grusomme verden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-04-2016
FORFATTER
Ellen Duurloo
FILSTØRRELSE
3,49 MB

Fru Ellermanns pensionat af Ellen Duurloo Læs online på ...

Danmarks bedste tilbud, find den rigtige samlet pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! Klik her ind og se mere!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Viggo Lund | Free People Search - Contact, Pictures ...

Fru Ellermanns pensionat - Ellen Duurloo - Google Books. Den nysgerrige og nederdrægtige Fru Ellermann driver et pensionat på Vesterbro beboet af vidt forskellige eksistenser. Fru Ellermann elsker at stikke næsen i... Optimization of Plant Nutrition: Refereed papers from the Eighth
RELATEREDE BØGER
Manifest
Pædagogen som social netværksarbejder
Fynbogen 2017
Matchday
Ringenes Herre 1
Die Raketenbrüder: Entführt
Når lyngen blomstrer
Best of China
Province of Quebec
Lykkebillet