Børnenes gådebog 4 eBook

Mtggamechangers.dk Børnenes gådebog 4 Image

BESKRIVELSE

Bogen Børnenes gådebog 4 blev skrevet den 31-01-2014 af forfatteren Sten Wijkman Kjærsgaard. Du kan læse bogen Børnenes gådebog 4 i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sten Wijkman Kjærsgaard.

Hvad er det, der er sort, hvidt og rødt og kører med 200 km i timen? En klassisk gåde, og faktisk er der flere svarmuligheder, men det er efter al sandsynlighed enten en nonne eller en zebra i en blender. Og Hvad er det, der er orange, lilla og grøn, har 500 ben og er cirka 20 cm langt? Ja, det ved jeg virkelig heller ikke, men der er en på vej ind i dit øre. Gåder er verdens bedste tidsfordriv, og i modsætning til blot at fortælle vittigheder, så kombinerer man det med interaktion og overraskende svar.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-01-2014
FORFATTER
Sten Wijkman Kjærsgaard
FILSTØRRELSE
6,48 MB

Kongernes forbandelse pdf Hent Victoria Holt ...

4-timers arbejdsuge - Drop 9-5, bo hvor du vil og bliv rig på en ny måde Læs online ebog. 5 minutters ponyhistorier Læs online Lucy Barnard. 500 Sudoku pdf ebog Jan Vasut. 84 grader Nord Hent John Andersen. Abacus - midt i matematikken- Lærervejledning Hent Connie Nielsen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Børnenes gådebog 2 af Sten Wijkman Kjærsgaard som e-bog

"Børnenes gådebog 3 - Dril dine venner!" er en ny samling af sjove og tossede gåder for børn i alle aldre. Gammeldags fjollede gåder, nye smarte gåde.
RELATEREDE BØGER
Adams bold
Detta edert förbund
Spis dig slank efter dit blodsukker
C de Clara 5 - Todos por um
En rejse til vestfronten 1914-18
Sten har måske også en sjæl
El asesinato de Johann Sebastian Bach
Todesfolge - Schweden-Krimi
Fortællinger
Relationers betydning for høj effektivitet
Två flickor offer för sexmord i Baneheia
To nemme uger med Sense