Dengang i Danmark eBook

Mtggamechangers.dk Dengang i Danmark Image

BESKRIVELSE

Bogen Dengang i Danmark blev skrevet den 12-04-2018 af forfatteren Ebbe Larsen. Du kan læse bogen Dengang i Danmark i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ebbe Larsen.

Årene fra 1945 til 1970 blev skelsættende for alle aspekter af det danske samfund; det lille landbrugsland, der var blevet befriet i 1945 var i 1970 forvandlet til et velfærdssamfund med voksende forbrug og nye krav til tilværelsen. I 'Dengang i Danmark' viser Ebbe Larsen os vores lands historie i billeder fra land og by gennem 25 års rivende udvikling og omvæltninger og sætter således vores egen samtid og selvforståelse i et nyt perspektiv.Ebbe Larsen (f. 1937) har i mange år arbejdet som filmfotograf, kortfilmsinstruktør og manuskriptforfatter for sit eget produktionsselskab, Orion Film. Ved siden af sit arbejde som forfatter har han skrevet en lang række artikler til både danske og udenlandske dagblade og tidsskrifter. I sine bøger har han ofte inddraget dokumentarisk viden om Danmarks historie både fra De vestindiske øer, Fyn og Vestjylland og helt tilbage fra 1800-tallet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-04-2018
FORFATTER
Ebbe Larsen
FILSTØRRELSE
10,35 MB

Dengang vi var bønder - historie-online.dk

DENGANG I DANMARK 1945-1970 "Dengang i Danmark 1945-1970" er en skildring af livet, som det dengang formede sig i Danmark. Det er en beretning om 25 år, der på mange måder ændrede danskernes tilværelse. Filmen begynder med befrielsesdagene i 1945 og følger i nærbilleder landets udvikling. Det er hverdagens Danmark, der skildres.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dengang: Postbud med kærre | faa.dk

10 pct. af Danmarks befolkning drog i slutningen af det 19. og starten af det 20. århundrede til USA. På dette kort kan du se, hvor de og deres skandinaviske brødre tog hen.
RELATEREDE BØGER
Powerparret
Retsfilosofi
Den sorte trøje
Skaden
Mark og Cirkus Solskin
London and Southeast England
Den 2. amerikanske borgerkrig
Diana Jagtjournal
Den inderste fare
De to brødre
Spektrum #2: Geminiderne
Gelassenheit
Modigliani affæren