Natsværmer eBook

Mtggamechangers.dk Natsværmer Image

BESKRIVELSE

Bogen Natsværmer blev skrevet den 19-03-2012 af forfatteren Susanne Krage. Du kan læse bogen Natsværmer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Susanne Krage.

Med sit omtumlede og begivenhedsrige liv er den i dag 65-årige Susanne Krage et frisk pust i en tid, hvor værdierne er kernefamilie, speltbrød og samtalekøkken. Mens unge kvinder slider sig i stykker for at passe ind i konceptet, fastholder Susanne sin personlige livsfilosofi: Hellere kaotisk end kedeligt.Susanne har taget turen fra Kakadu Bars røde plyssofaer til Elsa Gress´ kreative kunstnerkollektiv. Hun har gjort sin entré hos de intellektuelle iført guldsko og den forkerte fortid. Hun har i det hele taget prøvet det meste: at være gogo-danser, Lommer-pige, blive mor som 18-årig; at medvirke i film, blive hyret til en date med shahen af Iran, og at tilbringe en nat med Simon Spies.Hun har været luksus-escortpige, ombejlet af Københavns kulturelle og lettere berusede elite; hun er slået igennem som kunstner, har været gift med forfatteren Henrik Stangerup, er blevet skilt igen, har mistet sin datter og fået hende tilbage.I denne bog fortæller hun ærligt om, hvordan det gik til, at arkitekt-datteren fra den katolske pigeskole fik smag for det uborgerlige med al den charme og forvirring, der hører med. Om et liv delt mellem barer, teatre, rigmænd og kreative sjæle. Med stor fortællelyst lader hun os få et kig ind i 70´ernes vilde københavnerliv - den kulørte, kunstneriske og indimellem forbudte verden.Hold fast og læs med, for kedeligt - det er det i hvert fald ikke.Susanne Krage (f. 1946) er uddannet reklametegner og har de sidste mange år levet af sine malerier. Hun har bl.a. illustreret Johannes Møllehaves Børnebibelen. Hun er mor til en voksen datter og siden 2005 bosat i Spanien.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-03-2012
FORFATTER
Susanne Krage
FILSTØRRELSE
1,62 MB

Natsværmeren | DR Radio

Natsværmer: Genkend 10 af nattens sommerfugle. Natsværmere er ikke bare grå skygger i natten, de har urtrolige farver og mønstre, der er på højde med dagsommerfuglenes pragt. Lær at genkende de danske natsværmere, der i mange tilfælde også flyver om dagen. 6 interaktioner.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Natsværmer | Filmcentralen - Filminstituttets streamingsite

Kendetegn: Denne natsværmer (natsommerfugl) er let genkendelig med bølget grå-sorte linjer og pletter på den ellers lysegrå/hvide forvinge. Samtidig er denne art også relativ stor med et vingefang der kan blive omkring de 5-8 cm. Forbene og resten af kroppen, er meget hvidt pelset med sorte prikker og streger.
RELATEREDE BØGER
Järnsparven
Slettet 3 - Knust
Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg
Den alvorlige leg
Knæk
30 dage imod Chi
Mindernes magt
Skandinavisk uro
Brevet fra fortiden
Den glemte grav
Den indre kamp
Digital dannelse
Kampen om København. Magt og demokrati i byens rum 1870-1901
Del ataúd a la cometa - dramatizado
Kongelige bryllupper - i Danmark gennem 500 år