Døden kom som en ven eBook

Mtggamechangers.dk Døden kom som en ven Image

BESKRIVELSE

Døden kom som en ven er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jan Thiele. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jan Thiele bog online og også downloade det gratis!

Rockerkrigen bryder ud i Københavns gader, da Assassins krigsminister, Brønd, bliver likvideret, og den rivaliserende gruppe, Hitmen, får skylden.To måneder senere får politiet imidlertid kontakt til en person, som påstår, at Brønd i sit livs sidste sekunder angav Frants Hjejle som sin drabsmand.Hjejle, der tidligere har arbejdet som politimand og kender Brønd, har ikke noget alibi for mordnatten, og pludselig er han hovedmistænkt i sagen. Hjejle er klar over, at han selv må tage affære.Dette er den fjerde bog i serien om detektiven Frants Hjejle. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.'Dansk krimiserie i den mere hårdkogte stil (...) Tonen er tør, distanceret ironisk, og der er i det hele taget noget noir over den usentimentale serie med dens gennemgående og ikke udpræget sympativækkende persongalleri.' (Lektørudtalelse, DBC)Jan Thiele, dansk forfatter, født 1957. Har udover bøgerne i Hjejle-serien udgivet krimierne ”Mord i Rio” og ”Falddato” samt romanen ”Luftindånderne”.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-04-2014
FORFATTER
Jan Thiele
FILSTØRRELSE
3,98 MB

Sorg og reaktioner på at miste - Kræftens Bekæmpelse

Køb Døden kom som en ven (Storskrift) af Jan Thiele som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Brønd, Assassins krigsminister, bliver likvideret. Det er øjensynlig medlemmer af Hitmen, der stå..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Digte om døden - Udvalgte digte om døden

Døden kom som en ven (Bog) DKK 137,95. Se billigste pris. Beskrivelse; Dette er den fjerde bog i serien om den spilleglade og aldeles uærbødige detektiv, Frants Hjejle. Brønd, Assassins krigsminister, bliver likvideret. Det er øjensynlig medlemmer af Hitmen, der står bag, og rockerkrigen bryder ud i Københavns gader.
RELATEREDE BØGER
Dronning Dagmar
Min ukendte bror
Lad mig bare forsvinde
Drømmehulen
Office 2010 opgradering
Psykiatrien i dag
Qualitative research methods in organisation studies
Agorafobi
Min første billedordbog med dyr
Fengming Wei - En kinesisk behandler
El dedo pulgar del ingeniero
Frygtens dal