Sommerfolket 5: Christians fortælling eBook

Mtggamechangers.dk Sommerfolket 5: Christians fortælling Image

BESKRIVELSE

Sommerfolket 5: Christians fortælling er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ane-Marie Kjeldberg. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ane-Marie Kjeldberg bog online og også downloade det gratis!

Ingrids stedfar, arkitekten Christian Dahl, tager sin hushjælp Nook med op i sommerhuset ved Vesterhavet, så hun kan komme sig efter et nervesammenbrud. Gradvist afsløres Nooks belastede fortid, og Christian opdager til sin rædsel, at han er voldsomt tiltrukket af den eksotiske skønhed, som er ung nok til at være hans datter.Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) er en dansk forfatter, redaktør og skrivecoach.I de smukke arvede sommerhuse ved Grå Klit indånder beboerne Vesterhavsduftene og nyder solen, som familierne har gjort det i generationer. Men vi er i slutningen af 1960‘erne, og der er uro og ukendt frihed i luften, og uventede spændinger opstår. Erotikkens forvandlende kraft er uimodståelig, og sommerfolkets liv sprænger sig helt nye veje: nye former for sex, nye kærlighedsforhold og ændrede livsbaner.Sommerfolket er en erotisk serie på i alt seks afsnit.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-06-2017
FORFATTER
Ane-Marie Kjeldberg
FILSTØRRELSE
10,80 MB

Sommerfolket 5: Christians fortælling pdf completo - MCS Partners

Ulfs fortælling. Sommerfolket 2. By: Ane-Marie Kjeldberg. Erotikkens forvandlende kraft er uimodståelig, og sommerfolkets liv sprænger sig helt nye veje: nye former for sex, nye kærlighedsforhold og ændrede livsbaner. Christians fortælling.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Statens fortælling

Przeczytaj recenzję Ingrids fortælling - Sommerfolket 4, del005. Zamów dostawę do dowolnego salonu i zapłać przy odbiorze! Tytuł: Ingrids fortælling - Sommerfolket 4, del005. Wykonawca: Ane-Marie Kjeldberg.
RELATEREDE BØGER
Hjælp!
Ringenes Herre 1
Hjerteknuser
Kunsten at dø
Danmarkshistorier for børn (30) (år 1660-1848) - Hans Christian, en grim ælling
Gør det rigtige rigtigt
Best of China
Hvordan man håndterer konflikter med sin chef
Tilføjelser – Om lidt
Melde dich mal!
Den vantro Fader Brown