Snemanden eBook

Mtggamechangers.dk Snemanden Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Snemanden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter H. C. Andersen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Snemanden online nu så nemt!

Snemanden. Eventyr af H. C. Andersen.I morgenstunden var kældervinduerne frosset til, de bar de dejligste isblomster, nogen snemand kunne forlange, men de skjulte kakkelovnen. Ruderne ville ikke tø op, han kunne ikke se hende. Det knagede, det knasede, det var just et frostvejr, der måtte fornøje en snemand, men han var ikke fornøjet; han kunne og burde have følt sig så lykkelig, men han var ikke lykkelig, han havde kakkelovns-længsel.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2009
FORFATTER
H. C. Andersen
FILSTØRRELSE
9,36 MB

Snemanden - H.C. Andersens juleeventyr fra 1861

Snemanden. Beskrivelse. Te land: Ceylon Te type: Sort blanding. Smagsbeskrivelse: Dejlig let krydret og frisk te, der har et tvist af rose. Ingredienser: Sort te -Ceylon. -Syd Indien, appelsin, kokos, mandelflager, kanel og Rosenblomst blade. Doserings forslag: Krus 2-4 g (1 tsk.)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Børnebiffen special: Snemanden x 2 | Det Danske Filminstitut

Snemanden (org. titel The Snowman) er en britisk børnebog af Raymond Briggs, der senere er lavet som animationsfilm, der ofte vises d. 24. eller 25. december. Kendt fra tegnefilmen er også titelmelodien "Walking in the Air", der bl.a. er blevet genindspillet af Nightwish.
RELATEREDE BØGER
Alpe-Adria Trail
Pragt
Kontrakten
Den lille bog om selvdisciplin
Førstesproget som ressource
Inden frosten
Der hvor roser aldrig dør (Varg Veum nr. 16)
Englenes korridor
Gränsspionen
Et besøg i Portugal 1866
Lov om betalingstjenester og elektroniske penge - med kommentarer
Der er noget derude og andre noveller