Appeltilladelser eBook

Mtggamechangers.dk Appeltilladelser Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Appeltilladelser-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hanne Kjærulff & Niels Fenger. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Appeltilladelser online nu så nemt!

Denne bog omhandler Procesbevillingsnævnets afdeling for appeltilladelser. Bogen giver en praktisk orienteret gennemgang af de gældende regler om appeltilladelser i retsplejeloven og særlovgivningen.Procesbevillingsnævnet blev etableret med virkning fra 1. januar 1996 og har fra starten haft til opgave at træffe afgørelse vedrørende ansøgninger om appeltilladelse til landsretten og til Højesteret i civile sager og i straffesager. Fra 2007 har nævnet endvidere været klageinstans i forhold til Civilstyrelsens afslag på fri proces. De to sagstyper behandles i to forskellige afdelinger, dels i en afdeling for appeltilladelser, dels i en afdeling for fri proces. Alle sager forberedes i et sekretariat, der er fælles for de to afdelinger.IndholdsoversigtForordKapitel 1. Indledning og systematikKapitel 2. Procesbevillingsnævnets virksomhed og opgaverKapitel 3. Appeltilladelse til landsretten i civile sagerKapitel 4. Appeltilladelser til Højesteret i civile sagerKapitel 5. Bestemmelser, der supplerer reglerne om appeltilladelser i civile sagerKapitel 6. Appeltilladelse til landsretten i straffesagerKapitel 7. Appeltilladelse til Højesteret i straffesagerKapitel 8. Bestemmelser i strafferetsplejen, der supplerer reglerne om appeltilladelserKapitel 9. Sager fra Grønland og FærøerneKapitel 10. Kriterier for appeltilladelserKapitel 11. Sagsbehandlingen i ProcesbevillingsnævnetKapitel 12. Procesbevillingsnævnets afgørelserKapitel 13. StatistikKapitel 14. Afsluttende bemærkningerLitteraturlisteDomsregisterLovregisterStikordsregister

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-11-2016
FORFATTER
Hanne Kjærulff & Niels Fenger
FILSTØRRELSE
9,86 MB

Appeltilladelser af Hanne Kjærulff & Niels Fenger | Bog ...

Procesbevillingsnævnet består pr. 1. januar 2007 således af afdelingen for appeltilladelser og afdelingen for fri proces. Ved lov nr. 538 af 8. juni 2006 om ændring af retsplejeloven og forskellige andre love (Politi- og domstolsreform) blev Procesbevillingsnævnets opgaver i afdelingen for appeltilladelser yderligere udvidet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF REU Alm.del Bilag 20: Årsberetning2014

Denne bog omhandler Procesbevillingsnævnets afdeling for appeltilladelser. Reglerne om appeltilladelser til landsretten og til Højesteret i civile sager og straffesager er komplicerede og bliver løbende ændret. Det er vigtigt at kende reglerne for aktører. Billigst pris fundet i kategorien Erhverv hos Bogreolen.dk. Ean: 9788757498875.
RELATEREDE BØGER
Harðar saga og Hólmverja
Korallerne
Silkesduken
Elverdronningens børn 1: En ukendt verden
Ledelse af tro
Tilde vil være et spøgelse
\
Hjertestrimler
Understanding the Challenges of Aging in a Nordic Welfare State: Micro-Level Investigations from a Life Course Perspective
Cecilies val
Bill og Ben bistår blondinen
Bogen om digital fotografering bind 1, 2. udg
Ørkenens indianere
Burhønen