V for Victor eBook

Mtggamechangers.dk V for Victor Image

BESKRIVELSE

V for Victor er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Niels Johansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Niels Johansen bog online og også downloade det gratis!

Victor er ingen victor.Han har aldrig været det og har altid haft det skidt med det navn. Det passede ikke til hans bukser. Heller ikke da han blev tvunget til at gå til dans hos hr. og fru Oscar Carlsson på Nørrebros Runddel. Passede slet ikke tilhans kammerater, Erik og Klunser Henry i gården hjemme i Odinsgade.Skønt højt begavet – og at han som barn blev kaldt den lille professor – gjorde Victor aldrig noget studie færdig. Med hans egne ord forblev han en ”slatten, småfed evighedsstudent fra 64.” Det år, The Beatles kom til København, og et spirende ungdomsoprør stille tog form. Begge dele skete uden Victors interesse.Et langt voksenliv er foregået i livets udkant, men som pensionist i Helsingør dykker Victor ned i gamle familiebreve, skuffer og kufferter og opdager nyesider af sin familie. Han får lukket op for fortidens scener og historier, og portrætterne træder tydeligt frem: af hans velhavende bedsteforældre, af hansalt for beskyttende forældre og ikke mindst af hans skæve, kunstneriske faster, hos hvem han gennem hele livet havde sit åndehul. Med et glimt i øjet må hannu selv revidere sit syn på barndommen, hvor han som den lille professor kæmpede for at holde hovedet oven vande i 50’ernes København..

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-08-2017
FORFATTER
Niels Johansen
FILSTØRRELSE
9,17 MB

V as in Victor | A Creative Agency

Victor Hos Victor finder du et stort udvalg af lækkert modetøj til den kvalitetsbevidste mand - lige fra klassisk og casual hverdagstøj til herrekonfektion til den store dag. Vi har et stort udvalg af stærke mærkevarer bl.a. Hilfiger, Sand, Gant, Camel, Super Dry, Brax, Eterna og mange flere.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

V - Victor Time Zone (Time Zone Abbreviation)

What is the abbreviation for Victor? What does V stand for? V abbreviation stands for Victor.
RELATEREDE BØGER
Litli Kláus og stóri Kláus
1000 Foods to Eat Before You Die: A Food Lover´s Life List
De dødes skygger
Evighedssøn
Geriatri
Helga
Simon skal i nulte
Det fremmede i Sally
AutoCAD 2008 3D øvelser til bygningstegning
Absolute Beginners
Fodspor i sandet
Klimaks
Kolonien
فتى حوض السباحة - قصةٌ جنسيةٌ قصيرة
Hvor er Feta?
Psykologisk Set nr. 91
Ind i skoven
Vinteren
Kuoleman aika: Osa 1
The Darkest Minds