Jura for psykologer eBook

Mtggamechangers.dk Jura for psykologer Image

BESKRIVELSE

Bogen Jura for psykologer blev skrevet den 27-01-2011 af forfatteren Erik Lohmann-Davidsen. Du kan læse bogen Jura for psykologer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erik Lohmann-Davidsen.

Jura for Psykologer handler om de love og regler, som har betydning for psykologer. Med eksempler fra praksis illustreres dilemmaer og modstridende hensyn, som reglerne om bl.a. tavshedspligt, udlevering af personfølsomme oplysninger, journalføring og journalindsigt er med til at løse. Bogen beskriver de generelle regler og de særlige regler for børn og patienter, samt hovedprincipperne i offentlig ret og den arbejdsmetode, man bruger for at finde ud af, hvilke regler der gælder.Erik Lohmann-Davidsen, har i en årrække beskæftiget sig med at formidle retssystemet og offentlig retlitlige regler til ikke-jurister: som ekstern lektor ved Roskilde Universitet og Københavns Universitet. Forfatteren har - udover sin juridiske uddannelse - en baggrund fra forskellige chefstillinger i den kommunale sektor, herunder i en årrække som amtsdirektør i Roskilde Amt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-01-2011
FORFATTER
Erik Lohmann-Davidsen
FILSTØRRELSE
7,99 MB

»Jura for Psykologer« af Erik Lohmann → Køb bogen her ...

Jura for Psykologer handler om de love og regler, som har betydning for psykologer. Med eksempler fra praksis illustreres dilemmaer og modstridende hensyn, som reglerne om bl. a. tavshedspligt, udlevering af personfølsomme oplysninger, journalføring og journalindsigt er med til at løse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jura For Psykologer af Erik Lohmann-Davidsen - Hæftet Bog ...

Køb 'Jura for Psykologer' nu. Jura for Psykologer handler om de love og regler, som har betydning for psykologer. Med eksempler fra praksis illustreres
RELATEREDE BØGER
Lange Peter Madsen
Edwardsgave 1 - Købmænd
Kurt Danners bedrifter: Ørkenrøvere
Krigens tid
Dr. Bests teori. Danmark under den anden verdenskrig
De svages beskytter #1: Page på prøve
Kongen havde to sønner
Pigen i hjertet
Yrkesskicklighet – en börda?
Tinder Taxi - Literatura erótica
Jor