Medarbejder eller modarbejder eBook

Mtggamechangers.dk Medarbejder eller modarbejder Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Medarbejder eller modarbejder-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Nielsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Medarbejder eller modarbejder online nu så nemt!

Religion diskuteres som aldrig før i virksomheder, på arbejdspladser og i det offentlige såvel som i det private rum. Ledere, managementkonsulenter og organisationsudviklere taler mere og mere om emotionel kapital og vigtigheden af ikke-rationelle tilgange til ledelse, organisationsudvikling og personlig udvikling.Bogen forsøger at give et svar på, hvilket formål og hvilke konsekvenser denne sensibilisering og religiøsificering af lederes og medarbejderes indre emotionelle kapital har i forhold til organisationskultur, arbejdsliv, stress, arbejdsmiljø, udbrændthed, individet, frihed, fællesskab, medarbejdernes og ledernes hverdag samt dansk erhvervslivs image udadtil og indadtil?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-06-2011
FORFATTER
Peter Nielsen
FILSTØRRELSE
9,72 MB

Sådan gør du dine modarbejdere til "samarbejdere" - Lederweb

Annette Franck introducerer sin nye bog: "Modarbejder eller medarbejder - Forandringskommunikation skaber samarbejde". Forudsætningen for at lykkes i skabelsen af resultater er, at kolleger og ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Medarbejder eller modarbejder af Joel Haviv

Modarbejder eller medarbejder. 4 stjerner. De fleste forandringsprocesser går galt. Derfor er forandringsledelse og forandringskommunikation lederens nøglediscipliner. Lørdag d. 13. december 2014, kl. 20.30. Del denne artikel. Del denne artikel. Det eneste konstante er forandringer.
RELATEREDE BØGER
Doktor Moreaus ø
1977 - det er en kold tid
På jagt efter dollars
Central Park
Den uskyldige
Campo santo
Cirkeline tæl til 10
Christian den Fjerdes kanslere
বাতাবরণ-জঙ্গলে
Die Heuboden-Bande - Ermittler mit Scha(r)fsinn
Hun bad selv om det
Familien Timberlake
Indre bæredygtighed
Kroningsspillet. En FLUXUS-roman
Ekorrfamiljen i Stora-skogen
Av ren lust: Novellen