Sicilianske billeder eBook

Mtggamechangers.dk Sicilianske billeder Image

BESKRIVELSE

Sicilianske billeder er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hans Lyngby Jepsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Hans Lyngby Jepsen bog online og også downloade det gratis!

'Mellem Antonio og hans svigerinde tog det ene ord det andet, og for at give sine ord vægt hentede han sit gevær, hvilket ikke er usædvanligt på Sicilia, men da svigerinden mod forventning stadig havde et par ord at skulle have sagt, skød han hende og hendes lille datter. De blev begge hårdt sårede. [...] Siciliansk vandvid. Siciliansk logik.Stedet er det folkelige kvarter ved Via Plaja i den dunkle by Satania et halvt hundrede kilometer borte. To brødre, Salvatore og Michele Napoli, kommer i svært skænderi med to andre yngre mænd, Salvatore Santagiti og Giuseppe Guzzetta, og da ordene i den grad har taget hinanden at de er helt sluppet op, henter alle fire deres geværer [...] Når lidenskaberne raser og skuddene knalder kan sicilianere virkelig ikke tage hensyn til kvinder og mindreårige. De fire skydeglade nægter at udtale sig om hvorfor de kom op at skændes, så der er frit spillerum for avisredaktørers fantasi. [...] Siciliansk vanvid. Siciliansk stolthed.'I 'Sicilianske billeder' væver forfatter Hans Lyngby Jepsen en sansespækket, absurd og humoristisk litterær-gobelin over Sicilien, dens folk og historie.Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Han blev født på en fattiggård i Aalborg, hvor hans far var forstander, men flyttede fra byen efter studentereksamen for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København. I 1943 debuterede han med en novelle i Politiken. To år efter udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.I perioden 1964-88 boede han på Sicilien. Øen, dens folk og landskaber blev en stor inspirationskilde for forfatteren, der med kærlig humor og den fremmedes distance skildrede dette særegne folkefærd. Efter 1988 boede han henholdsvis i København, på Frederiksberg og i Nordjylland.Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere, og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterære landskab.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-11-2017
FORFATTER
Hans Lyngby Jepsen
FILSTØRRELSE
4,29 MB

Sicilianske billeder af Hans Lyngby Jepsen

Den sicilianske mafia. Sicilien er kendt for sine mafiafamilier og de har været en del af Siciliens historie længe. Det er sandsynligt at den sicilianske mafia blev grundlagt da Sicilien overgik til feudalismen i 1812. Den sicilianske mafia opererer ikke kun på Sicilien, men over hele verden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mafia - Wikipedia, den frie encyklopædi

Sicilianske billeder, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Neurorehabilitering i praksis
Sandors Bryllup
Islandsk begynderkursus CD-ROM & download
Sociologi
Medicinsk cannabis
Bogbrænderne En troldmandslærling
Gamerz 4 - Kampen om magten
Helvedhunden
Dalia dragehvisker 2 - Magnetstenen
De rodløse
Schnellkurs Romantik
On the Move
Dybet
USA: Mid atlantic, Allegheny Highlands
En nervepirrende eskorteringsopgave
Kontrakter
Ortopædkirurgi
Cakenhagen
Evighedens Planet
Den blå ild