Det flyvende tæppe eBook

Mtggamechangers.dk Det flyvende tæppe Image

BESKRIVELSE

Bogen Det flyvende tæppe blev skrevet den 01-01-2015 af forfatteren Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg. Du kan læse bogen Det flyvende tæppe i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg.

Lix:17 Humoristisk og spændende serie af Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg om endreng, der i forbindelse med en ulykke får telepatiske evner, hvilket derkommer mange forviklinger ud af. Bøgerne er en samlet fortælling, og skal derfor læses i rækkefølge. Hver bog indeholder 44 sider og er indbundet som hardback.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-01-2015
FORFATTER
Kirsten Ahlburg og Morten Ahlburg
FILSTØRRELSE
3,43 MB

PDF Det Flyvende Tæppe : 29 : 2015

Mit Flyvende Tæppe Det er ikke fordi jeg er eskapist men når verden blir lidt for trist så tar jeg mig en tur på mit flyvende tæppe på mit flyvende tæppe Jeg ka se helt til Jægerspris Gl. Holte og Paris der er ikke det jeg ikke ka se fra mit flyvende tæppe fra mit flyvende tæppe Var det ikke for det var det passé for længe længe siden
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF Det Flyvende Tæppe : 29 : 2015

'Det flyvende tæppe' tager barnet med på en fantasirejse præcis derhen, hvor barnet ønsker. Gennem meditationen får barnet samtidig styrket sit selvværd og sin selvtillid. Denne fantasirejse og også god til børn der har svært ved at falde til ro om aftenen eller utryg når de skal sove.
RELATEREDE BØGER
EU labour law
Fyrtøjet
Skorpionklubben og Mustafa
Nisses hemlighet
Spelkungen
Prip og den farlige by
Tembo
Flugten til Sydamerika
Stjernebarnet
Kunsten på gavlen
Seide