Mit Navn er Viktor eBook

Mtggamechangers.dk Mit Navn er Viktor Image

BESKRIVELSE

Bogen Mit Navn er Viktor blev skrevet den 13-03-2020 af forfatteren M. Monteau. Du kan læse bogen Mit Navn er Viktor i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren M. Monteau.

Politiassistent Lucy Kiehl er udlånt til Københavns politi og så småt på vej tilbage til Aarhus, da en kendt byggematador brutalt skydes ned i sin have på Frederiksberg. Og hvor den hårdtprøvede enke, midt i sorgen over sin mands død, skal føre virksomheden videre, må Lucy og hendes kolleger arbejde i døgndrift for at løse mysteriet om mordet på den magtfulde mand.Efterhånden som Lucy graver sig dybere ned i sagen, går det op for hende, at glansbilledet af den ellers så vellidte familie krakelerer. For hvem var egentlig Bernt Thaulows venner? Hvem var hans fjender? Og kan man regne med, at morderen ikke slår til igen …?Mit navn er Viktor er tredje bind i en ny krimiserie af M. Monteau. Handlingen udspiller sig i og omkring København med den stædige arbejdshest til en politiassistent: Lucy Kiehl fra Aarhus.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-03-2020
FORFATTER
M. Monteau
FILSTØRRELSE
10,47 MB

Mit navn er Viktor Arkiv - Cats, books and coffee

Mit navn er viktor (bog) af forfatteren Marianne Monteau,M. Monteau | Krimi og spænding | Politiassistent Lucy Kiehl er udlånt til Københavns politi og så småt på vej tilbage til Aarhus, da en kendt byggematador brutalt skydes ned i sin have på Frede
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vind en bog: MIT NAVN ER VIKTOR af Marianne Monteau ...

MIT NAVN ER VIKTOR. Ny krimi om det, der betyder allermest, når livet står på spil, nemlig familien. En sen aften i november bliver Bernt Thaulow, en kendt byggematador, skuddræbt på klos hold på sin egen terrasse.
RELATEREDE BØGER
Drømmefangerne
Mördaren
Pai, den lille røde panda
Langer og Smets ÆØÅ
Dødt dyr
Fluernes herre
Slægten Hovgaard
Viola – erotisch verhaal
Dette fremmede i mig
Dine geniale gener
Når adrenalinet pumper
Lysets rige 19 - Dræbende uskyld, CD
Sprogbrug og sprogfunktioner i to kontekster
O krasnoludkach i sierotce Marysi
Manden fra tunnelen
Altid har jeg længsel