Mafiamand eBook

Mtggamechangers.dk Mafiamand Image

BESKRIVELSE

Mafiamand er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Nick Carter. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Nick Carter bog online og også downloade det gratis!

New Yorks gamle mafialedere er utilfredse med 'forretningen', derfor smugler de 'nyt blod' i form af unge sicilianske bøller ind i landet.Præsidenten frygter en opblussen af gangstervæsenet fra trediverne, og Nick Carter, AXE‘s bedste mand får ordre til at standse trafikken … og gøre det af med mafialederne.Nick må lige ind i løvens hule … udgive sig for sicilianer … lade sig rekruttere af Mafiaen.Og underverdenens efterretningsvæsen har oplysninger om alle regeringens agenter.Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-12-2017
FORFATTER
Nick Carter
FILSTØRRELSE
9,89 MB

Indoneser anholdt for at smugle brændstof til Italien ...

Snart dukker den mystiske mafiamand Carl Fogathy (Ed Harris) op og påstår at Tom i virkeligheden er gangster og at han har et mellemværende med ham. Tom benægter - men hvad er sandheden? 'A history of Violence' er en film af den canadiske mesterinstruktør David Cronenberg (Fluen, Blodbrødre, Eastern Promises) med dansk-amerikaneren Viggo Mortensen i hovedrollen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mafiamand af Nick Carter - anmeldelser og bogpriser - bog.nu

Mafiamand, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser (opdateret i dag) fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Desire 2: A collection of erotic stories
Op og nå
Clapton
Mio, min Mio
Svært barn har mange navne
Haldor Topsøe - a portrait
Uddannelsesplanlægning
Hygge og højtlæsning
På kryss med "Blixten"
Peugeot-banden -anden del
Navnet er Miriam
Kompendium i speciel histologi
Veritasmaskinerne
Porrstjärnan - erotisk novell
Vildering Kongesøn og Miseri Mø