Den etiske fordring eBook

Mtggamechangers.dk Den etiske fordring Image

BESKRIVELSE

Den etiske fordring er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter K. E. Løgstrup. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse K. E. Løgstrup bog online og også downloade det gratis!

Løgstrups hovedværk fra 1956 med nyt efterskrift ved Hans Fink.“Så vist som et menneske med den tillid, det viser eller begærer, giver mer eller mindre af sit liv i den andens hånd, så vist hører fordringen om at tage vare på det liv med til vor tilværelse sådan som den nu engang er. Hvor meget eller hvor lidt der står på spil for et menneske i den tillid, det viser, er selvsagt uhyre forskelligt.Det beror på mange forskellige faktorer, på den enkeltes psykiske konstitution og øjeblikkelige befindende, på situationen, der ikke mindst er bestemt af, hvem og hvordan den anden er. Men hvorom alting er, betyder det, at der i et hvilket som helst møde mellem mennesker ligger en uudtalt fordring, uanset under hvilke omstændigheder mødet finder sted og hvilken karakter det har.”'Klassiker. Hvis man tror, at Løgstrups etiske fordring er et pladderhumanistisk budskab om næstekærlighed og at »tage vare på hinanden«, så er genudgivelsen en passende lejlighed til at få den læst. (...) Løgstrups fænomenologiske analyser af forholdet mellem mennesker og af vore selvbedrageriske bortforklaringer af vore egne reaktioner på andre er stadig dugfriske, som var de skrevet i går.'Niels Højlund, Weekendavisen

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-04-2015
FORFATTER
K. E. Løgstrup
FILSTØRRELSE
2,77 MB

Den etiske fordring af K. E., Løgstrup - Plusbog.dk

Løgstrup og Den etiske fordring. Løgstrup kom med værket Den etiske fordring fra 1956 til at markere sig nationalt og internationalt som tænker. I værket beskriver Løgstrup et særligt etisk fænomen -en etisk fordring, som fordrer af mennesker, at de skal forholde sig til hinanden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Den etiske fordring af K. E. som Hæftet bog på dansk

Den etiske fordring (1956) Kunst og Etik (1961) Kants Æstetik (1965) Opgør med Kierkegaard (1968) Norm og spontanitet (1972) Solidaritet og Kærlighed (1972) De store ord teologi (1973, sammen med Ole Jensen og Peter Widmann) Vidde og Prægnans. Sprogfilosofiske betragtninger (1976, Metafysik I) Ophav og Omgivelse.
RELATEREDE BØGER
Lolita
De pædagogiske fags grundlag og anvendelse
Er det ondt ikke at være sikker?
Omar, Bruno og Mussa og sagen om den mystiske numsevandkande
Snigskytter
Trivselsår
Trap Danmark: Lyngby-Taarbæk Kommune
Kvindelighed i vækst
Lasse og Lillebror spiser is
Francesca
Hvor er zombien?