Kaldet eBook

Mtggamechangers.dk Kaldet Image

BESKRIVELSE

Bogen Kaldet blev skrevet den 28-01-2014 af forfatteren Inger Ash Wolfe. Du kan læse bogen Kaldet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Inger Ash Wolfe.

I den lille by Port Dundas i Canada lukker en kræftsyg gammel dame en mand ind i sit hjem – en mand, som hun har en ganske særlig aftale med. Kort efter bliver hun fundet død. Hendes krop er blevet drænet for blod og derefter er halsen skåret over i et kirurgisk præcist snit. Hazel Micallef, den fungerende kriminalkommissær i Port Dundas, kan dårligt huske, hvornår hun sidst har efterforsket et mord, og da hun ser den mishandlede døde kvinde, som hun har kendt hele sit liv, bliver hun klar over, at morderen er af en kaliber, som det underbemandede politikorps i Port Dundas slet ikke kan hamle op med. Hun får ret. Mindre end 48 timer senere dukker endnu et frygteligt mishandlet lig op ikke så langt derfra.Hazel Micallef er 61 år og nyskilt efter næsten 40 års ægteskab. Hun bor sammen med sin 87-årige mor og er stille og roligt ved at udvikle en afhængighed af de smertestillende piller, hun tager for sin dårlige ryg. Hun er i det hele taget ikke optimalt forberedt, da hun uden varsel kastes ud i en menneske­jagt på en morder, der øjensynligt dræber uhelbredeligt syge mennesker. Men ikke af medlidenhed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-01-2014
FORFATTER
Inger Ash Wolfe
FILSTØRRELSE
9,33 MB

Savoiardi, også kaldet kattetunger eller ladyfingers ...

Her finder du videoer der forklarer dig om hjertet og hjertesvigt - også kaldet hjerteinsufficiens. Det er ikke en sygdom i sig selv. Ordet 'hjertesvigt' fortæller, at hjertet ikke kan pumpe nok iltmættet blod rundt i kroppen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Billedguide: Sådan ser ukrudtet ud - Bolius

Bogen behandler tre hovedtemaer: historiens og kaldets genkomst i sygeplejen, etik og fagligt skøn og kvindeforskningen. Disse temaer bindes sammen gennem to ord som går som en rød tråd gennem artiklerne: øjet og kaldet.
RELATEREDE BØGER
Omina
Efterforskeren
Kommissarie Tax: Godistjuven
Birk
En storm af sværd
South Carolina
Merenneito Nuppu #2: Suuri merikäärme
Internationaliseringen af den offentlige forvaltning i Danmark - forandring og kontinuitet
Rock-Sussie
Sne
Vietnamkrigen
Sats alt, Olivia
Cuentos de Lovecraft
Stranden ved Spar Es