Kriss af Valnor Menneskebørnenes ø eBook

Mtggamechangers.dk Kriss af Valnor Menneskebørnenes ø Image

BESKRIVELSE

Kriss af Valnor Menneskebørnenes ø er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Yves Sente. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Yves Sente bog online og også downloade det gratis!

Kriss af Valnor og Thorgals søn, Jolan, har giftet sig for at samle nordens folk til kamp mod kejser Magnus, der hersker over landene mod syd og vil tage magten i vikingernes land og tvinge dem til at opgive deres guder.Efter et vældigt slag er Magnus' tropper foreløbig slået tilbage, men Kriss er stærkt svækket skyllet langt bort fra Jolan og de andre af en flodbølge og forsøger nu at komme til hægterne hos den urtesagkyndige Osian og hans lærling, den skamferede pige Erwin, som han har taget til sig som sin egen datter.Men Kriss har travlt med at komme videre, for hvis hun ikke viser sig for sin konge inden for seks dage, er hun ifølge loven ikke dronning længere. Da Magnus' tropper nærmer sig, er den umage trio nødt til at flygte ud på det nådesløse indhav bag de sorte søjler, hvor uhyrer sluger søfolk og skibe i én mundfuld ...Handlingen i Kriss af Valnor udspiller sig parallelt med den aktuelle handling i den almindelige Thorgal-albumserie, der foreløbig er nået til bind 34. De to handlingsforløb forventes at løbe endeligt samme i Thorgal album 36 om et par år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-01-2016
FORFATTER
Yves Sente
FILSTØRRELSE
1,99 MB

Hľadať: kriss de valnor | Ulož.to

Kriss af Valnor og Thorgals søn, Jolan, har giftet sig for at samle nordens folk til kamp mod kejser Magnus, der hersker over landene mod syd og vil tage magten i vikingernes Menneskebørnenes ø pdf Hent ebook Yves Sente Opbyg dit teams moral, stolthed og gejst Hent Yves Sente Kriss af Valnor.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kriss de Valnor | Archive of Our Own

Thorgals Verden: Kriss af Valnor, 6. del: Menneskebørnenes ø.
RELATEREDE BØGER
21 måder at dø
Baltic Sea States
Monique's Verden - Tornerose
Dr. Jekyll y Mr. Hyde - Dramatizado
God jul Cirkeline
Troldeliv - Julekalenderbogen: 30. november
Fragmenter af en Dagbog
Den forsvundne tempelby
Svarta änglar i Berlin
Man ligger, som man har redt