Regnbuestenen eBook

Mtggamechangers.dk Regnbuestenen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Regnbuestenen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Josefine Ottesen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Regnbuestenen online nu så nemt!

Mestersangeren kan ikke længere synge regnbuen frem i den hellige sten. Forbindelsen til Sealaerne, folket i Den Skjulte Dal, er brudt, og tørken truer alt liv på øen.På Festpladsen og i Helligcirklen hører Leela som den eneste de besynderlige syngende stemmer, og Sealaernes hellige mærke står brændt i huden på hendes skulder.Men hvordan skulle en stum og forældreløs pige kunne være udvalgt til at genskabe alt, hvad der er gået tabt?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-01-2014
FORFATTER
Josefine Ottesen
FILSTØRRELSE
9,78 MB

Regnbuestenen | eReolen GO!

Regnbuestenen, Høst og Søn 1999; Drømmenøglen, Høst og Søn 2000; Drageherren 1-11, Letlæsningsserie for Alrune 2000; Grønnesø bind 1: Den Stjålne Sten, Sesam 2000; Krigeren bind 1: På den yderste ø, Høst og Søn 2001; Grønnesø bind 2: Visdommens Vogter, Sesam 2002; Roselil og den mørke skygge, Alrune 2002; Roselil tager til fest ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Josefine Ottesen | forfatterweb

Regnbuestenen. 4.72 25 5 Forfatter: Josefine Ottesen Oplæser: Josefine Ottesen. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Uddrag af bogen "Du skriver virkelig smukt, Leela," sagde hun anerkendende."Vil du ikke med op og aflevere afskriften til Mestersangeren.
RELATEREDE BØGER
Regn den ud!
SkyWorld #5: Luftræset
Drømmen om Italien
Brasiliansk
Adolf Hitlers Min kamp
Den gode dværg
Dinosaurer
Læserne i Broken Wheel anbefaler
Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark
Maigret og den gale fra Bergerac
Indland
Assignment Gestapo
Teksi ya Tinder - Hadithi Fupi ya Mapenzi