Serafinas himmelfart eBook

Mtggamechangers.dk Serafinas himmelfart Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Serafinas himmelfart-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marianne Rosen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Serafinas himmelfart online nu så nemt!

I Rom i år 1900 bor den 11-årge Serafina alene med sin mor. Serafina er ensom. Hendes smukke mor lægger kun mærke til sin datter, når hun har gjort noget galt, og hendes far er forsvundet. Heldigvis har Serafina en hemmelig ven, en skytsengel. De voksne kan ikke se ham (eller måske lader de bare som om), men han er med på alle Serafinas eventyr.Marianne Rosen (1941-2000). Dansk forfatter. Rosen var tilknyttet dagbladet Information som kulturskribent og har bidraget til en række litterære tidskrifter og antologier med essays og artikler. Hun boede en årrække i Italien og oversatte flere romaner fra italiensk til dansk, og størstedelen af hendes forfatterskab har tilknytning til hendes elskede Italien. Rosen debuterede i 1983 med novelle- og digtsamlingen 'Narrebilleder'. 'Slangens vej' fra 1984 beskriver et ægteskab i opbrud; iagttagelser om forhold fulgte i hendes efterfølgende romaner, der kulminerede med den erotiske roman 'Buddhas smil' fra 1991. I 1989 modtog hun Statens Kunstfonds treårige stipendium.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-11-2016
FORFATTER
Marianne Rosen
FILSTØRRELSE
1,97 MB

Strandvad, Anne

Arnold Busck. Luk. Din kurv
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Køb Serafinas himmelfart af Rosen, Marianne Udgivet 1989 ...

Serafinas himmelfart (bog) af forfatteren Marianne Rosen | Oprettet fra inventtable | I Rom i år 1900 bor den 11-årge Serafina alene med sin mor. Serafina er ensom. Hendes smukke mor lægger kun mærke til sin datter, når hun har gjort noget galt,
RELATEREDE BØGER
Fakta Plus: Kampvogne
Gadens roman
Metodefetichisme
Fuck, hvor var det fedt
Ned gennem Frankrig
BRITAIN AND DENMARK
Pigen med papegøjen på hovedet
Postmand Per - hoppende specialpostpakke
Offergildet
Flugtens nat
Flyver