Klods-Hans eBook

Mtggamechangers.dk Klods-Hans Image

BESKRIVELSE

Bogen Klods-Hans blev skrevet den 15-04-2019 af forfatteren H.C. Andersen. Du kan læse bogen Klods-Hans i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren H.C. Andersen.

Klods-Hans kan, hvad han vil! Og det gør han.Klods-Hans bliver ikke regnet for meget, men han er fuld af mod og vilje. Så da prinsessen ønsker at gifte sig med en, der kan tale sin sag, synes Klods-Hans, at han er oplagt som hendes mand. Det er der dog bare mange andre, der også synes, at de er, og de er endda kloge, dygtige og vigtige. Men Klods-Hans giver ikke op!Historien om Klods-Hans er en del af serien Mine første eventyr, hvor historierne er nænsomt bearbejdet, så de yngste også kan få glæde af de klassiske eventyr, der er blevet læst gennem generationer.Seriener skønt illustreret med respekt for den klassiske genre af Bodil Bang Heinemeier.Fra ca. 4 år.Andre bøger i serien Mine første eventyr:Den grimme ællingFyrtøjetSvinedrengen

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-04-2019
FORFATTER
H.C. Andersen
FILSTØRRELSE
5,72 MB

Klods Hans - Startside | Facebook

Eventyret om Klods-Hans handler om en særlig søn, der er kreativ i kampen om at ægte prinsessen. Med alle odds imod sig, overvinder han forhindringerne.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Klods Hans | Det Danske Filminstitut

8. dec. 2018 - Udforsk opslagstavlen "Klods Hans og gederne" tilhørende hcasouvenirs på Pinterest. Se flere idéer til Geder, Gedekid og Keramikskulpturer.
RELATEREDE BØGER
Jeg skal tisse
Narnia - hesten og drengen
The Vikings & the Celts: Ancient Warriors and Raiders
Aspekter af dansk klostervæsen i middelalderen
Tre ekstra liv
At bestige bjerge
Nødlanding
Badegæster
Torgasse 12 - Kukus erster Fall
Broen - til det andet menneske