Digitale børnefællesskaber eBook

Mtggamechangers.dk Digitale børnefællesskaber Image

BESKRIVELSE

Digitale børnefællesskaber er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter none. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse none bog online og også downloade det gratis!

Det skal være sjovt, inspirerende og lærerigt for både børn og voksne at inddrage digitale medier i hverdagen. Med dette udgangspunkt tilbyder Digitale børnefællesskaber - leg og læring med digitale medier i vuggestue og børnehave 30 konkrete aktiviteter, der tager udgangspunkt i anvendelsen af digitale medier som eksempelvis iPad, digitalt mikroskop, projektor og talende vægtavle.Pædagogiske aktiviteter med digitale medier kan inspirere og udvikle børn i alle aldre og på alle udviklingstrin, og i denne bog lægges der særligt vægt på de digitale mediers potentiale i forhold til at styrke børnefællesskaber.Aktiviteterne i bogen kan være med til at udvikle og styrke børns brug af digitale medier, således at børnene får en fornemmelse for mediernes muligheder, begrænsninger, teknik og praktik og for deres etiske ansvar over for sig selv og andre. Bogen tilbyder inspiration til, hvordan brugen af digitale medier kan underbygges pædagogisk og styrkes på en eksperimenterende, legende og sjov måde, så børns trivsel og læring kommer i centrum.Til bogen hører hjemmesiden detdigitalebarn. Her kan man blandt andet downloade refleksionsark og se videoer med eksempler fra en pædagogisk praksis med digitale medier.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-06-2015
FORFATTER
none
FILSTØRRELSE
9,19 MB

Digitale Børnefællesskaber af Marlene Vorborg Jensen ...

Digitale børnefællesskaber Hvis du går med forestillingen om, at det der med børn og tablets er et spørgsmål om at finde velegnede apps, så er der virkelig god grund til at læse bogen "Digitale børnefællesskaber. Leg og læring i vuggestue og børnehave".
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Digitale børnefællesskaber af Marlene Vorborg Jensen (e ...

"Læring i dagtilbud: Digitale børnefællesskaber" [1. udgave, 1. oplag] af Mette Eiersted og Rasmus Max Byriel Andersen Marlene Vorborg Jensen - Paperback Bog (Bog med blødt omslag og limet ryg). På dansk. Genre: Pædagogik, Børn og Forældre. Udgivet 12/06-2015. Vejer 300 g og måler 240 mm x 170 mm x 7 mm. 120 sider. Det skal være sjovt, inspirerende og lærerigt for både børn og ...
RELATEREDE BØGER
Før morgendagen, hb
Nisser i nød
Heksen Hissi #2: Hissi får en kæreste
Oplæsningsrække på LYNfabrikken [2006-2009]
Merværdiafgiftspligten
Vi var fiskere
La chiocciola e il rosaio
Fårking gravid
Metoder til organisationsanalyse
Robin Hood og de fredløse
Leo & Lucky #1: The Big Bone