Den nye Danmarkskrønike: Det går ufatteligt godt eBook

Mtggamechangers.dk Den nye Danmarkskrønike: Det går ufatteligt godt Image

BESKRIVELSE

Bogen Den nye Danmarkskrønike: Det går ufatteligt godt blev skrevet den 10-07-2017 af forfatteren Gregers Dirckinck Holmfeld. Du kan læse bogen Den nye Danmarkskrønike: Det går ufatteligt godt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Gregers Dirckinck Holmfeld.

Bind 2 af Gregers Dirckinck-Holmfelds 'Den nye Danmarkskrønike' dækker årene 1978-1986. Det begynder med Melodi Grand Prix og slutter med rockerkrig. Det handler om de sidste år af Anker Jørgensens æra og de første år af Poul Schlüters. Om vejen mod ‘afgrunden‘, og da det begyndte at gå ‘ufatteligt godt‘.Der er store kapitler om bl.a. så forskellige emner som sport, bz‘ere, forurening, sikkerhedspolitik, aids, rockmusik og finansskandaler. Hovedpersonerne hedder bl.a. Sepp Piontek, Kim Larsen, Erik Hoffmeyer, Bonde Nielsen, Bøje Nielsen, Britta Schall Holberg og – Poul Schlüter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-07-2017
FORFATTER
Gregers Dirckinck Holmfeld
FILSTØRRELSE
9,15 MB

TV 2 NYHEDER: Få overblikket over de seneste nyheder - TV 2

Dette overses helt i den offentlige debatten. Det er enkelt for meg å sette meg inn i den maktesløsheten alle med økonomiske problemer føler, og jeg kan med hånden på Den tidligere så aktive, engasjerte og humørfylte pappaen begynner å slite med selvfølelsen, det går utover motivasjon og overskudd.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Personlig økonomi - «Sett opp et budsjett» er ikke et godt... - Dagbladet

Nye sange: Marie Key går trap. Det lyder, som om hun har forvildet sig ind på hostesaft-hiphoppens klubber i Atlanta. Nye sange: Kan vi ikke godt klare mere Kendrick Lamar? Bare lidt?
RELATEREDE BØGER
Den lille kriger og den store krig
Folkebibliotekerne før og nu
Pax - gespenst
Kantate
Ekko av en venn : en Elling-bok
Skjult skønhed/Hendes barn, hans navn
Kort & Guide – Rhodos
Bogen om Windows 7
Kärlekens tre ansikten
Den inderste fare
Genopfindelsen af den offentlige sektor
Bryd muren
Alting flyder