896 ÅR - Tempelriddernes Hemmelige Plan eBook

Mtggamechangers.dk 896 ÅR - Tempelriddernes Hemmelige Plan Image

BESKRIVELSE

896 ÅR - Tempelriddernes Hemmelige Plan er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Erling Haagensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Erling Haagensen bog online og også downloade det gratis!

* Tempelridderne begyndte officielt deres aktivitet i Jerusalem i 1118.* Ordenen blev opløst af pave Clement V i 1312.* 18. marts 2014 er det 700 år siden Ordenens sidste stormester, Jacobus Burgundius de Molay, blev brændt på bålet.Ved at studere Tempelridder Ordenens aktiviteter i Spanien har den spanske historiker Juan Garcia Atienza allerede i 2001 afsløret, hvordan Ordenen i hemmelighed arbejder med en plan om at udfase den katolske kirkes kristendom og indføre en kristendom, baseret på det fælles i de tre religioner, Jødedom, Kristendom og Islam.Her påvises, hvordan Ordenen ved Molays henrettelse I 1314 skifter strategi og ændrer sin orientering fra øst mod vest.Ordenen er stiftet på et fundament, der kombinerer militær magt med religion.Men Ordenen føjer hurtigt yderligere en betydningsfuld faktor til sit fundament:Handel og bankvæsen.Religion, penge og militær udgør i dag verdens tre største magtfaktorer – i den nævnte rækkefølge. Bogen påviser, hvordan Ordenen - gennem sin ekstraordinære forståelse for disse faktorers betydning - skaber fundamentet for det, vi i dag kalder ”den vestlige verden” med denne verdens videnskabelige udvikling, religiøse pluralisme og humanistiske menneskesyn.I 2014 har Ordenen arbejdet med sin plan i sammenlagt 896 år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-03-2014
FORFATTER
Erling Haagensen
FILSTØRRELSE
1,53 MB

Tempelriddernes skat | Filmcentralen - Filminstituttets streamingsite

I min bog "896 år - Tempelriddernes Hemmelige Plan" har jeg beskreve...t, hvordan Jakob i af Aragonien - der af sin mor på hendes dødsleje blev testamenteret til Tempelriddernes varetægt og opdragelse fra han var fem år gammel - blandt andet står for en bemærkelsesværdig fornyelse af sit...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Avslørte hemmelige bryllupsplaner - Se og Hør

Ikke før var det klart at britene hadde stemt for å forlate EU før den tyske finansministeren og hardlineren Wolfgang Schäuble satte seg ned i hemmelige drøftinger med sin stab. Det de diskuterte er det som kalles «Task force Brexit», men som offisielt heter „Deutsche Strategie bezüglich Brexit".
RELATEREDE BØGER
Nordstjernen
Sas survival handbook
Artemis Fowl 5 - Den tabte koloni
Små fakta: Jernalderen
Sådan opfinder man en pige
The World's Best Bowl Food
Hajer og småsten
Digterpjalten
Odd Thomas
Dansen gennem sommeren
Monte Cassino