Digte eBook

Mtggamechangers.dk Digte Image

BESKRIVELSE

Bogen Digte blev skrevet den 19-09-2018 af forfatteren N.F.S. Grundtvig. Du kan læse bogen Digte i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren N.F.S. Grundtvig.

N.F.S. Grundtvig er en af Danmarks største digtere nogensinde. Han havde en enestående evne til at beskrive den danske folkesjæl, natur og historie i sine digte og salmer. Hans bidrag til den danske kultur kan næppe overdrives.Nikolai Frederik Severin Grundtvig (1783-1872) er en af de mest elskede danske digtere. N.F.S. Grundtvig er særligt kendt som salmedigter, men var desuden teolog, filosof, historiker, præst, titulærbiskop, filolog, politiker og en af grundlæggerne af højskolebevægelsen i Danmark. Der findes ikke mange mennesker, der har haft så stor indflydelse på dansk kultur, samfund og litteratur som N.F.S. Grundtvig.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-09-2018
FORFATTER
N.F.S. Grundtvig
FILSTØRRELSE
8,22 MB

Korte digte - De siger meget mere end de få ord de ...

Litteraturprofessor Anne-Marie Mai har fået frie hænder til at udvælge 10 digte fra digtudvalget "1000 danske digte." Hun er selv den ene af to redaktører bag bogen, der indeholder de bedste digte fra 800 års litteraturhistorie.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Digte og digtsamlinger | Se vores brede udvalg af digte her

Eksempler skrive digte læse digte Johannes V. Jensens strofe fra digtet Envoi: Nu breder Hylden / de svale Hænder / mod Sommermaanen katalog1992 Benedicte Bojesen: Dansk sommer gennem 200 år, 1992.
RELATEREDE BØGER
Det drömda barnet
Spillet mellem ørerne
Vild med fyr og flamme
Maffian
Du er åndet, Øjvind!
Lås op, Emil
Lars Løve til søs
Ideer om menneskets oprindelse
Anders Lassens krig
Den svarta portföljen