Penge lugter eBook

Mtggamechangers.dk Penge lugter Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Penge lugter-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bent Rasmussen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Penge lugter online nu så nemt!

En dag finder Sofie 100 kr. på gaden. Der er ingen, der har set, hvem der har tabt dem. Hvad skal Sofie købe for alle de penge? Og er det overhovedet i orden at bruge pengene?Bent Rasmussen er født i Silkeborg i 1934 og har hovedsageligt skrevet romaner for børn og unge. Han har skrevet børne- og ungdomsbøger siden 1966, foruden teaterstykker og manuskripter til radio og TV. Bent Rasmussen har skrevet for flere aldersgrupper, og det er blevet til så mange, at vi ikke kan omtale alle. F.eks. er bøgerne for begynderlæsere ikke med. Sproglig fantasi har Bent Rasmussen selv til overflod. Han er noget af en ordkunstner og leverer det ene rammende ordbillede efter det andet. Sprog, opbygning og indhold er en helhed, og han kan skabe en stemning, så alle sanser tages i brug, og servere replikker, så det fyger om ørerne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-08-2018
FORFATTER
Bent Rasmussen
FILSTØRRELSE
8,24 MB

Når miljø-penge lugter | Netavisen Pio

Riskær og ekspartnere i slagsmål om skydespil: Han lugter penge. Virksomheder Af Johan Christensen Eksklusivt for kunder. 27. sep 2017 KL. 0:00. To danskere har ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

FRANSKE ORDSPROG - De bedste franske ordsprog

Penge lugter ikke: Pensionsselskaber støtter korrupte regimer. 13/05/2012 13:20. Christian Melgaard. Adm. direktør. Den fremherskende danske holdning er tilsyneladende, at man siger et og gør noget andet - hvis det altså kan betale sig.
RELATEREDE BØGER
Tåber dør
Forskningens Verden
Sandheden i løgnen
Zäta och den spårlöst försvunne
Skoleudvikling med IT
Zombiekongens kald
Hex Hall #3: Dæmonjægerne
Barndommens gade
Snøvsen og Snøvsine
Holeby
Paris en brugsanvisning
Verdens bedste Rasmus Klump
Har du mødt ham?
Den ukendte brudgom
Prepper