Kan du høre dit hjerte kalde? eBook

Mtggamechangers.dk Kan du høre dit hjerte kalde? Image

BESKRIVELSE

Kan du høre dit hjerte kalde? er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Annette Friese. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Annette Friese bog online og også downloade det gratis!

Kan du høre dit hjerte kalde?tager dig med på en tankevækkende og inspirerende rejse, hvor succesbliver til fiasko og fiasko til succes. Mødet med en ny og anderledes verdenog måden, hvorpå tingene anskues, ændrer sig radikalt undervejs ifortællingen og sætter tankerne i gang hos dem, der tør lade sig udfordre påderes tro om, hvad der er rigtigt og forkert i denne verden.Forfatteren, dentidligere erhvervskvinde Annette Friese, befinder sig pludselig i sit livskrise og tvinges til at kigge indad i sig selv, sit liv og sin tro på,hvordan tingene hænger sammen. På hendes rejse fra selvstændigerhvervsdrivende med en travl hverdag frem til der, hvor hun står i dag,udfordres hun på sine tanker, sine formodninger og sine holdninger til livetgenerelt og til sit arbejdsliv i særdeleshed.På sin pilgrimstur påden spanske Camino dukker tanker og indsigt op, som på humoristisk vis blivergengivet i denne nærværende og vedkommende fortælling.Kan du høre dit hjerte kalde? vil med garanti røre din sjæl ogsætte tanker i gang om, hvorvidt du selv er på rette kurs i dit liv, eller omdu skal trække stikket ud.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-06-2018
FORFATTER
Annette Friese
FILSTØRRELSE
1,56 MB

jeg kan høre havet

hej,jeg synes at du skal stoppe det der drama eller hvad man kan kalde det og tage fat hende eller en lærer ogsnak ... Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det ... men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tina på 47 dater helt unge fyre: De er bange for den | BT ...

Få Kan du høre dit hjerte kalde? af Annette Friese som brugt bog på dansk - - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Sverre vill inte gå hem.
Bob Dylan
Thomas Bartholin
Eftertanker
Hun blev voksen
Endnu en dag
Sushi
Sort galde
F***ing flink
Venus i pels
Drageherren 5, Tyvetøsen, Blå Læseklub