Spor af Liv, Sort Læseklub eBook

Mtggamechangers.dk Spor af Liv, Sort Læseklub Image

BESKRIVELSE

Spor af Liv, Sort Læseklub er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kit A. Rasmussen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Kit A. Rasmussen bog online og også downloade det gratis!

Julian er en stille dreng uden mange venner. Da hans søster Liv ikke kommer hjem efter en bytur, opdager Julian nye sider af sig selv. Sammen med Livs veninde leder han efter en forklaring på søsterens forsvinden og efter spor af Liv.Spor af Liv er en spændende og dramatisk thriller om ensomhed, kærlighed og venskab. Men også en fortælling om, at familier ikke altid er, som de ser ud til at være.Sort LæseklubSpor af Liv er udgivet i Alineas Sort Læseklub, der henvender sig til de trænede læsere i udskolingen. Med det lave lixtal, korte sætninger og overskuelige tekststykker kan bogen også læses af unge, der ikke er så stærke læsere.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på læseklub.alinea.dk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-11-2018
FORFATTER
Kit A. Rasmussen
FILSTØRRELSE
9,49 MB

Spor af Liv, Sort Læseklub af Kit A. Rasmussen som bog

Sort; Fagklub. Grøn; Bl ... Spor af Liv Læseklub . Jagten - Eftersøgt Læseklub . Et stik i hjertet og et på kinden Læseklub . Journal X - Graven Læseklub . Journal X - Kobragift Læseklub . Journal X - Flammernes kløer Læseklub . Giv den gas, far!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Spor af Liv | Faaborg Midtfyn Bibliotekerne

Buy the Kobo ebook Book Spor af Liv, Sort Læseklub by at Indigo.ca, Canada's largest bookstore. Free shipping and pickup in store on eligible orders.
RELATEREDE BØGER
Dannelse i individualiseringens tidsalder
Zack
Min sidste indsats i verdenskrigen 1914-18
Wendy - Den nat, hvor hestene taler
Idas løbecykel
Legend 3 - Champion - Vinderen
Kættere
Gold raiders
Jorden & rummet
Åh Aarhus
Dirk Gentlys holistiske detektivbureau
Hämnaren från Dartmoor