Gråspurven eBook

Mtggamechangers.dk Gråspurven Image

BESKRIVELSE

Gråspurven er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars-Henrik Olsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars-Henrik Olsen bog online og også downloade det gratis!

Det udvikler sig til en kamp på liv og død, da to gråspurve bliver fanget i et net. Hungråspurven kommer hurtigt fri, men hannen er viklet så godt ind, at han hverken kan bide eller vride sig fri.Hans eneste chance for at overleve er hvis menneskerne, der har sat nettet op, når at komme hjem og hjælpe ham. Men de er først hjemme om lang tid, og den sorte kat har allerede fået øje på sit bytte.Den danske forfatter Lars-Henrik Olsen (f. 1946) er oprindeligt uddannet cand.scient. i zoologi fra Københavns Universitet, men har sideløbende arbejdet som forfatter. Han fik sin litterære debut i 1976 – det samme år som han blev færdig med sin uddannelse – med bogen 'Ulvene'. Lars-Henrik Olsen har udover forfattergerningen blandt andet arbejdet på Zoologisk Museum, været redaktør og arbejdet som freelancer med naturfilm for DR. I 1999 valgt Olsen at droppe andre stillinger for at hellige sig jobbet som forfatter samt sin foredragsvirksomhed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-02-2019
FORFATTER
Lars-Henrik Olsen
FILSTØRRELSE
2,19 MB

Skovspurv (Passer montanus) | Dansk Ornitologisk Forening

Gråspurven fastholder dog terræn i centrum af de større byer. Tilbagegangen er et mysterium, mener biolog Thomas Vikstrøm, der også er medlem af Dansk Ornitologisk Forening. Ifølge ham kan forklaringen på udviklingen dog være, at skovspurven er bedre til at omstille sig end gråspurven.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Gråspurv - FHI

Aktiviteter og tilbud 365 dage om året. Det lokale arbejde udføres i DOF's 13 lokalafdelinger. De har generalforsamling hvert år, hvor alle medlemmer har stemmeret.
RELATEREDE BØGER
Med kærlig hilsen ...
Anne Marie Helger læser historier fra Vinden i Piletræerne, 1: Flodbredden - Landevejen
Zombie-jæger 2
Stakkels Peddersen
Oldtidssagaerne. Bind 4
Operation Polar
Ketoliv
Trap Danmark: Syddjurs Kommune
Grænseløs
Mira May und das Zauberhandy - Fantasyhörbuch
Mordets Filosofi
Allan Falk 1987-1988
Idrætten i Århus 1920-95