Når virkeligheden slår hårdt eBook

Mtggamechangers.dk Når virkeligheden slår hårdt Image

BESKRIVELSE

Bogen Når virkeligheden slår hårdt blev skrevet den 27-08-2012 af forfatteren Russ Harris. Du kan læse bogen Når virkeligheden slår hårdt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Russ Harris.

Et slag fra virkeligheden kan antage mange forskellige former: et dødsfald i den nærmeste familie, en alvorlig sygdom eller skade, et handicappet barn, en fallit, et forræderi, en skilsmisse eller en uforklarlig ulykke. Fælles for dem alle er, at de gør ondt! Og mange os er ikke særlig gode til at håndtere smerten.Med udgangspunkt i den psykologiske behandlingsmetode ACT (Acceptance and Commitment Therapy) beskriver Russ Harris, hvordan vi, ved at fokusere på indre ressourcer og i højere grad bruge hjertet frem for hjernen, kan finde en vej ud af livets store kriser. Russ Harris har en unik evne til at formidle ACT på en klar og tilgængelig måde, og i bogen guides du igennem processerne skridt for skridt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-08-2012
FORFATTER
Russ Harris
FILSTØRRELSE
10,98 MB

Når virkeligheden slår hårdt af Russ Harris | Bog & idé

"Det er forfærdeligt, når en stor og stærk mand slår en lille kvinde ihjel, han burde været stoppet noget før. Det er jo ikke hans første drab.", fortæller Lis, veninde til dræbte Hanne Birgitte Trige Pedersen. I 2015 indledte Hanne Birgitte et løst forho
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Når virkeligheden slår hårdt af Russ Harris som bog

Køb Når virkeligheden slår hårdt her. Når virkeligheden slår hårdt af Russ Harris. Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik - selvudvikling & spiritualitet.
RELATEREDE BØGER
Tillykke med konfirmationen! – grøn
Undervisning er dannelse
Varelser som aldrig glömmer
Owoc pożądania I - opowiadanie erotyczne
Den dag regnbuen blev grå
Dæmonens bagdør
Cerebralis og andre digte
Game on 4: Genfødsel
Når bestyrelsen skaber værdi
Vær glad!
Vitus er en zombie
Ørkenspyddet - del 2
Hvor der er en ulv, er der en vej
Dagen & vejen & fuglene
Iceland
Du sladrer ikke, vel Willy