Jerndronningen eBook

Mtggamechangers.dk Jerndronningen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Jerndronningen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Julie Kagawa. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Jerndronningen online nu så nemt!

Sommeren svækkes, Isen smelter. Alt hvad der er tilbage, er dette ...Halvt menneske halvt elver, Meghan Chase troede at det var overstået. At hendes tid blandt alferne i landet 'Aldrig' var ovre - at de valg hun havde været tvunget til at tage, de ofre hun havde bragt for at redde dem hun elsker, er nu fortid. Men en storm nærmer sig. En hær af jernalfer, vil trække hende tilbage ind i konflikten; trække hende væk fra den forviste prins, som elsker hende, og som har svoret at blive ved hendes side. Stormen vil føre hende ind i en konflikt så stor, at hun ikke tror, at hun vil kunne overleve den. Og denne gang, er der ingen vej tilbage!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-08-2017
FORFATTER
Julie Kagawa
FILSTØRRELSE
2,25 MB

Jerndronningen af Julie Kagawa som bog - Bogreolen.dk

Køb Jerndronningen her. Bogens ISBN er 9788771911985. Varen er nu lagt i din kurv
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Jerndronningen af Julie Kagawa som e-bog i ePub format ...

Jerndronningen Om under fireogtyve timer fylder jeg sytten år. Jeg har opholdt mig for lang tid i Aldrigaldrig. Når man er i alfernes verden, ældes man ikke, eller man ældes så langsomt, at det ikke er nævneværdigt. Så, mens der er gået et år i den virkelige verden, er jeg nok kun nogle få dage ældre, end da jeg gik derind.
RELATEREDE BØGER
Isfolket 29 - Lucifers kærlighed
Jaget i sneen
Secret Liverpool: An unusual guide
Med kærligheden i hælene/Forår på Manhattan
Krigens tid
En verden i ord
Familiefred med dine forældre
Kinesiske dage
Toldskyldens opståen og ophør
Vilda västerns hjältar och banditer
Zu Risiken und Nebenwirkungen... - Thriller
Bundet til dig