Cirkusrevyen eBook

Mtggamechangers.dk Cirkusrevyen Image

BESKRIVELSE

Bogen Cirkusrevyen blev skrevet den 09-08-2016 af forfatteren Søren Anker Madsen. Du kan læse bogen Cirkusrevyen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Søren Anker Madsen.

Historien om Danmarks største revy fortalt år-for-år med billeder og tekst er den perfekte gave til alle der elsker et godt grin. Her er de mest uforglemmelige øjeblikke fra 1935 og frem til nu - om kendisser, kongelige, politikere og tendenser.Genoplev de bedste anekdoter og sjoveste numre fra Cirkusrevyen. Tænk blot på Dirch som kæmpebaby i hoppygyngen - så trækker de fleste helt automatisk på smilebåndet.Bogen om Cirkusrevyen er ikke mindst et glædeligt gensyn med nogle af de største stjerner - lige fra Liva Weel og Oswald Helmuth til Preben Kaas og Dirch Passer og frem til Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-08-2016
FORFATTER
Søren Anker Madsen
FILSTØRRELSE
8,81 MB

Cirkusrevyen - Pressemøde på Cirkusrevyen 2020 | Facebook

Cirkusrevyen 2010 Cirkusrevyen Kommentar . Årets Cirkus revy kan i år fejre 75 år jubilæum med et helt fantastisk show med masser af overskud og numre der vil gå over i revyhistorien. Revyen kunne melde alt udsolgt allerede i juni måned der er i år solgt 177.000 billetter, hvilket endnu engang er rekordsalg.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ny coronaudmelding fra Cirkusrevyen - Ekstra Bladet

Glæd dig til et brag af et show i første del af Cirkusrevyen 2019. Oplev blandt andet Lisbeth Dahl som Britta Nielsen og Ulf Pilgaard, der i absolut topform gir årets store bankskandale et ordentlig svirp.
RELATEREDE BØGER
Den ukendte datter
La Résurrection de Sherlock Holmes
Turen går til Lissabon
Må jeg komme med dig hjem
Slow Travel: Cheshire
Før døden lukker mine øjne
Pølsevognen
Tænk på Jolande
Kaskelotternes sang
Klöster und Orden im Mittelalter
Slip stress ud af skammekrogen
Graven i Brunnenbach
Måne over fjeldet
Etikken