Sæt og match eBook

Mtggamechangers.dk Sæt og match Image

BESKRIVELSE

Bogen Sæt og match blev skrevet den 09-06-2017 af forfatteren Álvaro Enrigue. Du kan læse bogen Sæt og match i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Álvaro Enrigue.

Sæt og match af den mexicanske forfatter Álvaro Enrigues overdådige historiske roman om sport, politik og menneskelig dårskab. Det er en fortælling om, hvordan Hernán Cortés sejrede over aztekerne i Mexico, og om hvordan en lurendrejer ved et tilfælde blev Pave Pius IV. Og så er der historien om, hvordan en bold skabt af hår fra Anne Boleyn, Henrik VIII’s halshuggede kone, blev omdrejningspunktet for en drabelig tennisduel mellem den nye og den gamle verden.Sæt og match er forfatterens første bog på dansk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-06-2017
FORFATTER
Álvaro Enrigue
FILSTØRRELSE
1,51 MB

Sæt og match - Hæftet | Køb produktet online her | Coop.dk

Sæt og match af den mexicanske forfatter Álvaro Enrigues overdådige historiske roman om sport, politik og menneskelig dårskab. Det er en fortælling om, hvordan Hernán Cortés sejrede over aztekerne i Mexico, og om hvordan en lurendrejer ved et tilfælde blev Pave Pius IV.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sæt og match - Hæftet | Køb produktet online her | Coop.dk

Sæt og match af den mexicanske forfatter Álvaro Enrigues overdådige historiske roman om sport, politik og menneskelig dårskab.Det er en fortælling om, hvordan Hernán Cortés sejrede over aztekerne i Mexico, og om hvordan en lurendrejer ved et tilfælde blev Pave Pius IV.
RELATEREDE BØGER
Fire raketter, fire prikker
Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab
Den niende indsigt
Belgravia Livsvarig indtægt
Letni seks 2: Plaża - opowiadanie erotyczne
Wild Cards 1 - Del 1
Liemannen
Lasse og lokomotivet
Født klog
Indlæringsrevolutionen
My Little Pony - Parhaat 10 tarinaa