Indkomstbeskatning eBook

Mtggamechangers.dk Indkomstbeskatning Image

BESKRIVELSE

Indkomstbeskatning er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Thøger Nielsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Thøger Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Indkomstbeskatning I og II er den første systematiske fremstilling af dansk skatteret. Bøgerne indeholder alle de væsentlige dele af skatteretten, herunder retskilder og systematik, indkomstbeskatning/statsskattelovens §§ 4-6, avancebeskatning, person- og selskabsbeskatning, international beskatning mv. Den grundlæggende, systematiske og principielle måde, som bøgerne behandler indkomstskattesystemet på er stadig ligeså relevant i dag, som da bøgerne første gang udkom i 1965 og 1972. Bøgerne viser Thøger Nielsens dybe indsigt i og overblik over skatteretten, og er et ”must have” for enhver skattejurist.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-10-2019
FORFATTER
Thøger Nielsen
FILSTØRRELSE
1,58 MB

Gaver er ikke arveforskud - MinAdvokat.dk

1) Jf. boafgiftslovens § 22. stk. 3. En ægtefælle skal dog betale 15% i afgift af gaver bestående af en kapital eller et formuegode, på hvilke der hviler en brugs- eller indtægtsnydelse, der ikke udgør et helt eller delvist vederlag i en gensidig bebyrdende aftale, i det omfang gaverne i et kalenderår overstiger et grundbeløb på (2020: 67.100 kr.; 2019: 65.700 kr.), jf ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

TAX.DK skat & afgift: Krav ved indkomstbeskatning af ...

Det skyldes, at du ved en kort udstationering ikke kan nå at komme ud af dansk indkomstbeskatning, men også at en korttidsudstationering ofte kræver en koncentreret og intensiv arbejdsindsats fra morgen til aften.
RELATEREDE BØGER
Lejlighedsdigte
Hot and Dirty - BDSM Romance
Fuldmåne i oktober
Bibel detektiv - på opdagelse efter Guds folk
Reinkarnatørerne: Skumringsild
Ting på hjul
Herren i huset
En hjemkomst
Ti dages stilhed
Bob at School
Kong Carlsen - Vittigheder for børn
Kong kat
Forbudte frugter og nuttede kaniner
Det Hemmelige Rige (1) Det fortryllede slot