Skolens sande superhelte eBook

Mtggamechangers.dk Skolens sande superhelte Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Skolens sande superhelte-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Søren Lindal. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Skolens sande superhelte online nu så nemt!

Mød Benny og mange andre skønne børn og voksne her i Skolens sande superhelte. De glæder sig til at møde dig. Og husk! Bare fordi man er lidt skør og anderledes, kan man altså godt få gode ideer, overraske og være en helt.Uddrag af bogenOg nu står Benny så på gangen i skolen. På hovedet. Ja, han har altså valgt at lufte fødderne lidt igen. Lige her foran skolens kontor. Bennys forældre er inde hos skolelederen. De er blevet kaldt til samtale på grund af deres søns 'forkastelige optræden', som der står på det papir, Bennys far sidder med. Skolelederen er en lille rund mand oppe i årene. Han har tyndt, sort, kort hår, nogle lidt for små briller, men et stort og hidsigt temperament. Han er træt. Træt af uduelige snotunger, uorden og skolereformer. Og altså også dødtræt af Bennys stående-på-hovedet alle mulige og umulige steder.– DET SKAL STOPPE NU! brøler han.– KAN I IKKE SE, AT DET ER HELT FORKERT? fortsætter han hidsigt med store bogstaver. – DET ER JO LATTERLIGT!Om forfatterenSøren Lindal (f. 1974) bor i Gilleleje og er lærer med stor interesse for skolen, mennesker, verden, musik og gode historier. Han har skrevet tekst og musik til skolesangen ”Verdensklasse klasse” (Dansk sang – Se og syng 1). Han er desuden medkomponist og tekstforfatter til bandet Mere monitors ep Fokus og albummet Under Radaren med sit nuværende band Under Radaren.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-03-2019
FORFATTER
Søren Lindal
FILSTØRRELSE
9,22 MB

Skolens sande superhelte (Hæfte, 2019) • Se priser (10 ...

Elleve lokalforeninger har sammen med Klittens Borgerforening sat sig for at gentage sidste års store tilløbsstykke »Børnefestival«, som i år afholdes lørdag den 22. oktober fra klokken 10.00 til 16.00 i Hvide Sande. Det hele koncentrerer sig igen i år omkring midtbyen i Hvide Sande, hvor alt er indenfor gå-afstand…
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Skolens sande superhelte, af Søren Lindal

Skolens sande superhelte. Forfatter(e): Søren Lindal . Mød Benny og mange andre skønne børn og voksne her i Skolens sande superhelte. De glæder sig til at møde dig. Og husk! Bare fordi man er lidt skør og anderledes, kan man altså godt få gode ideer, overraske og være en helt.
RELATEREDE BØGER
Frontkæmper
Fuglen, blomsten og barnet
Uskaliaat 3: Joulu kolmelle
On the Irrawaddy, A Story of the First Burmese War
Vredens plog
Døden kører Audi
Historien om den danske utopi
Pilgrimme på verdens veje
Solens børn
Puszka Pandory
Die vier Tage von Jean Gourdon
Bestig Livet og find styrke og livsglæde
Succes uden afsavn
Gråmøllen
Advertising Law