Fordelen ved at være indadvendt i en udadvendt verden eBook

Mtggamechangers.dk Fordelen ved at være indadvendt i en udadvendt verden Image

BESKRIVELSE

Fordelen ved at være indadvendt i en udadvendt verden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Marti Olsen Laney. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Marti Olsen Laney bog online og også downloade det gratis!

Det out at være introvert og in at være ekstrovert. Introverte/indadvendte får energi fra deres indre verden, har behov for at være alene, og er som oftest særdeles gode til at lytte og vise nærvær. En 29-spørgsmålstest viser, hvor på den introverte skala man befinder sig.Bogen formidler videnskabelige forklaringer og demonstrerer hvordan introverte kan prioritere sig selv, således at de er i stand til at oplade energi og ikke lade sig rende over ende og blive drænet i en ekstrovert verden.For alle introverte og alle, der har brug for at forholde sig til og omgås introverte.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-04-2018
FORFATTER
Marti Olsen Laney
FILSTØRRELSE
3,96 MB

The Hidden Gifts of the Introverted Child on Apple Books

Det out at være introvert og in at være ekstrovert. Introverte/indadvendte får energi fra deres indre verden, har behov for at være alene, og er som oftest særdeles gode til at lytte og vise nærvær. En 29-spørgsmålstest viser, hvor på den introverte skala man befinder sig.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fordelen ved at være indadvendt i en udadvendt verden - Kirjat

Read {PDF Epub} Download Fordelen ved at være indadvendt i by Marti Olsen Laney from the story Us by kennithgemmiti95 with 0 reads. under, în, probably. Introverte/indadvendte får energi fra deres indre verden, har behov for at være alene, og er som oftest særdeles gode til at lytte og vise nærvær.
RELATEREDE BØGER
Seersken: en roman fra Trojas fald
Kula pamoja Nami - Hadithi Fupi ya Mapenzi
Frost - Olafs Frost-eventyr - Den store fest
Keltiske guder og helte
Villads fra Valby i 0.V
Af intet og altet
TV-overvågning
Det springende punkt
Brooklyn dårskab
Bæredygtig teamudvikling i skolen
Det er fint at være til
Vandringen
Natkørsel
Mørkt er mit hjerte
Kärlek, pengar och narkotika
Lyda #2: Lyda i rymden
Karl Smart - En monster-date, Rød Læseklub
Schatten der Schuld
Urban NetworkEvolutions
Kvinderne i Sarajevo