Så havde helvede rejst sig eBook

Mtggamechangers.dk Så havde helvede rejst sig Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Så havde helvede rejst sig-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lasse Einar Mortensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Så havde helvede rejst sig online nu så nemt!

Lasse Einar Mortensens barndomserindringer Så havde helvede rejst sig er en sjælden og uforglemmelig læseoplevelse. En lille og følsom dreng og hans søster er plantet i det hårdeste og mest farverige christianshavnermiljø. Lasse Einar Mortensen beskriver miljøet i sin gade, så man aldrig glemmer det. Personerne står skarptegnede. Han har filmisk hukommelse, og det er sjovt og satirisk og den pure sandhed for os, der selv har set miljøet dengang i 50´erne og 60´erne.Det gribende og usædvanlige ved denne bog er, at Lasse Einar Mortensen får læseren med i børnenes verden, når han beskriver de oplevelser, som brændemærkede ham for livet. I de senere år er der skrevet mange bøger om lignende skæbner. Men aldrig en som dennebarndomserindring, fordi selv i helvedet på børnehjemmet Øxenholt er der børn, der kærligt tager sig af hinanden og bekæmper ondskaben og magten. Den sorte humor, som også trivedes i koncentrationslejrene, hjælper de stærke til at overleve, og læseren vil aldrig glemme de børn, som ikke klarede den.– Jane AamundUddrag af bogen:Der lugtede fugtigt og sørgeligt, noget hen ad en støvet lugt som de ihærdigt havde forsøgt at skure væk med koncentreret sæbevand. Gulve, gesimser, hylder og gelændere i hele forhallen så selv i den dunkle belysning ud, som om de var skinnende rene. Alligevel skreg rummet på udluftning.Jeg slap ikke Susans hånd. Vi stod frysende midt på forhallens glatte marmorgulv og ventede.Kvinden fra børneværnet talte lavmælt med forstanderinden. Det var første gang, jeg hørte hende bruge en normal lang sætning, siden hun på trappen derhjemme var kommet med en eller anden sukkersød løgnehistorie, om at vi lige skulle ud at køre en lille tur.Om forfatteren:Lasse Einar Mortensen er født på Christianshavn i 1961 og voksede op i bydelen, længe inden den blev mondæn. Han har de seneste 20 år haft ledende stillinger i Maersk, SAS og Tivoli. Så havde helvede rejst sig er hans debut som forfatter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-03-2014
FORFATTER
Lasse Einar Mortensen
FILSTØRRELSE
6,76 MB

Få Så havde helvede rejst sig af Lasse Einar Mortensen ...

Peter Skovbak overvandt krisen, og det viste sig, at han cyklede markant bedre i bjergene end forventet. Da der manglede 300 kilometer overhalede han den omtalte schweizer, og samlet kom strandbynitten to timer tidligere i mål. - Min pause på en time i bilen viste sig at være godt givet ud.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Så havde helvede rejst sig af Lasse Einar Mortensen ...

Jeg havde rejst mig fra min fantastiske nye lænestol og stod med en frisk kop Earl Grey og nød udsigten fra min 8. sals lejlighed, da det pludselig ringede på døren. Det vil sige, det var på dørtelefonen, der var af den nye moderne slags med et lille tv, så man kunne se, hvem der ringede på.
RELATEREDE BØGER
Manifest
Pædagogen som social netværksarbejder
SPALUJÍCÍ VINA
Hvor er den lille brandbil?
The Two Towers
Aftaleloven 100 år
Jeg tror at jeg tror
Mentalisering i skolepraksis
Kunsten at dø
Styrke og svaghed
Hexen
Da Jorden fik feber
Slekters gang
A.P. Rosell, direktør - Bind 2
Kvindens nydelse 5: Kærlighedens sprog - nydelsens rige
Fortids synder
Malerikup mod Nationalmuseum