Blommeægget eBook

Mtggamechangers.dk Blommeægget Image

BESKRIVELSE

Bogen Blommeægget blev skrevet den 10-05-2016 af forfatteren Peter Adolphsen. Du kan læse bogen Blommeægget i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Adolphsen.

'Smukt, knaldhamrende sjovt og inspirerende begavet gak, noget vi i dén grad har manglet i nyere dansk børnelitteratur. Må der komme flere Luigi og Else-Margit- historier fra Adolphsen og Buchmann! De er fænomenale sammen!'★ ★ ★ ★ ★ ★Kari Sønsthagen, BerlingskeLuigi er en grif-knallert; delvis ørn, delvis løve, delvis Suzuki. Og kæreste med Else Margit, som er en blæksprutte-støvsuger (hvilket ikke behøver yderligere forklaring, måske bortset fra at det er model Hoover 825). De bor i en smuk, smuk by, men fra oven lurer både farer og venter hjælp, når Luigi må ud og skaffe blommejuice til sin hjertenskær ...Peter Adolphsen, der for år tilbage berigede børnelitteraturen med bl.a. de skønne væsner Glimfyr og Klumtøs, er tilbage med et sæt fantasifuldt sammensatte væsner, denne gang i Maria Buchmanns forunderlige, steam punk-agtige, sikre streg.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-05-2016
FORFATTER
Peter Adolphsen
FILSTØRRELSE
5,86 MB

Blommeægget | Arnold Busck

Køb 'Blommeægget' nu. "Smukt, knaldhamrende sjovt og inspirerende begavet gak, noget vi i dén grad har manglet i nyere dansk børnelitteratur. Må der komme
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Peter Adolphsen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Blommeægget (bog) af forfatteren Peter Adolphsen | Billedbøger | Forlagsbeskrivelse "Smukt, knaldhamrende sjovt og inspirerende begavet gak, noget vi i dén grad har manglet i nyere dansk børnelitteratur.
RELATEREDE BØGER
Det mest almindelige i medicin og kirugi
Lykkelig uden grund
Jeppe i hallen
Skagen i nordisk kunst
Toner i natten
Ovanienprofetierne #3: Ildstorm
Blitz
The New Testament 13-14 - Thessalonians
Sea-Level Change in Mesolithic southern Scandinavia
Tigeren
Lyn fra klar himmel
Er det første gang?
Et ur i en sø
Et pengesystem for alle
Find ordet
Supplement til Karnov Group Skatte- og Afgiftslove 2019
Monsterjægerne - Mumiens hævn
Scandinavia
Die Frau im Fluß