Manden der så lyset eBook

Mtggamechangers.dk Manden der så lyset Image

BESKRIVELSE

Bogen Manden der så lyset blev skrevet den 21-09-2017 af forfatteren Anand Dilvar. Du kan læse bogen Manden der så lyset i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anand Dilvar.

En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Han kan ikke røre sig. End ikke lukke øjnene. Der er en ubehagelig larmende lyd. Han forstår senere, at det er den maskine, der holder liv i ham. Han har været ude for en ulykke og den sygeplejerske,der tager sig af ham, ved ikke, at han kan se og høre alt. Hendes hensigter er ikke venlige. Han får hjælp fra en uventet kilde, men møder også ny udfordringer.En elementært spændende fortælling, der både ryster og inspirerer. Og måske får os til at kigge nærmere på de overbevisninger, vi lever efter. Er det nu også sådan, vi helst vil have det? Med mere end 1.8 millioner solgte eksemplarer er denne bog på vej til at blive vor tids spirituelle klassiker.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-09-2017
FORFATTER
Anand Dilvar
FILSTØRRELSE
5,41 MB

Manden der så lyset af Anand Dilvar | Bog & idé

Manden der så lyset En livsbekræftende fortælling. En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Han kan ikke røre sig. End ikke lukke øjnene. Der er en ubehagelig larmende lyd.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Manden Der Så Lyset Af Anand Dilvar, E-Bog - køb bøger ...

Arnold Busck. Luk. Din kurv
RELATEREDE BØGER
Sälen
Politikens portugisisk rejseparlør
Le Pince-nez d'or
Bamsefamiliens skovtur
Trunte Lunte får en lillebror
Den ideelle holdspiller
Body, sport and society in Norden
Svend Erik har travlt
Prisen for royale pligter
Edens have
Udsigter og indsigter