Ledelsesbaseret coaching eBook

Mtggamechangers.dk Ledelsesbaseret coaching Image

BESKRIVELSE

Bogen Ledelsesbaseret coaching blev skrevet den 01-04-2013 af forfatteren Asbjørn Molly. Du kan læse bogen Ledelsesbaseret coaching i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Asbjørn Molly.

'Når man coacher som leder, skal man coache som leder.'Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tage afsæt i de særlige vilkår, der er gældende på den enkelte arbejdsplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer og omsætter dem til en ledelsesmæssig kontekst. De byder også på en række cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.Ledelsesbaseret coaching er udkommet i 10. oplag siden 1. udgave fra 2006. Nu er bogen blevet revideret og opdateret og udkommer i en 2. udgave, der også integrerer en del om coaching af teams og et kapitel om coaching af andre ledere.'Når man coacher som leder, skal man coache som leder.'Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tage afsæt i de særlige vilkår, der er gældende på den enkelte arbejdesplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer og omsætter dem til en ledelsesmæssig kontekst. De byder også på en række cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.Ledelsesbaseret coaching er skrevet til alle med interesse for coaching som organisatorisk og ledelsesmæssig praksis. Bogen henvender sig til organisations- og ledelseskonsulenter og studerende på kandidat-, diplom- og masteruddannelserne; men først og fremmest naturligvis til ledere på alle niveauer, der ønsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og læring - for både medarbejdere og ledere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-04-2013
FORFATTER
Asbjørn Molly
FILSTØRRELSE
7,14 MB

Ledelsesbaseret coaching af Jacob Storch,Thorkil Molly ...

Ledelsesbaseret coaching, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 9 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ledelsesbaseret Coaching af Jacob Storch - Hæftet Bog ...

Ledelsesbaseret coaching er blevet opdateret og udkommer i en 2. udgave, der også integrerer en del om coaching af teams og et kapitel om coaching af andre ledere. "Når man coacher som leder, skal man coache som leder."
RELATEREDE BØGER
Den lille lilla om Markedsføring
Sarin i Nordheim
The story about little Troll
Alpe-Adria Trail
Ella og bandet
Gentlemän och kurtisaner
Anstalten
Växande hot
Erkend dig selv mand
Roden til alt ondt
When the robbers came to Cardamom Town
Pontus Parley
Mellem hav og fjord
Det tomme torv
Den forkerte historie
Mails til Sankt Nicolaus
Sjælens mange liv