Maritim arealplanlægning i Øresund eBook

Mtggamechangers.dk Maritim arealplanlægning i Øresund Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Maritim arealplanlægning i Øresund-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter n a. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Maritim arealplanlægning i Øresund online nu så nemt!

Øresund er et af de mest befærdede farvande og kystområder i verden. Store container- og krydstogtskibe passerer igennem på langs, mens færgetrafikken og Øresundsbroen går på tværs mellem Danmark og Sverige. Samtidig skal der være plads til både havmølleparker, byudvikling, fiskeri, lystbådesejlads og friluftsliv, ligesom områdets rige natur og dyreliv skal tilgodeses. Det stiller store krav til planlægningen af arealudnyttelsen.Maritim arealplanlægning i Øresund giver indblik i, hvordan vi kan bevare havmiljøet i regionen og samtidig skabe en bæredygtig erhvervs- og samfundsudvikling. Én mulighed er at lave Øresund om til et stort naturreservat og på den måde understøtte en positiv udvikling af havmiljøet, tiltrække turister og styrke friluftslivet. Men det vil formentlig også betydeet stop for indvinding af råstoffer til byggebranchen og restriktioner for fiskeriet. Som i ethvert andet økosystem er det afgørende at finde frem til den rette balance mellem forskellige aktiviteter og interesser. Her kan det travle stræde mellem Sjælland og Skåne tjene som eksempel på, hvordan man kan analysere konflikter og muligheder for sameksistens, og erfaringerne kan med fordel overføres til andre danske havområder.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-06-2019
FORFATTER
n a
FILSTØRRELSE
5,41 MB

SPL developes audio gear for music, film, multimedia, hifi and broadcast

Az Øresund/Öresund híd (dánul: Øresundsbroen, svédül: Öresundsbron, hibrid név: Øresundsbron), hivatalos nevén Øresund-összeköttetés (Øresundsförbindelsen) egy kombinált közúti-vasúti híd az Øresund tengerszoros felett.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Øresund havnekort

DNV GL is the world's leading classification society and a recognized advisor for the maritime industry. We enhance safety, quality, energy efficiency and environmental performance of the global shipping industry - across all vessel types and offshore structures.
RELATEREDE BØGER
Vildt forelsket
Virveln
Den fiffige Mama Sambona
Blandt 100 gidsler i Horserød 1943
Hertugen og prestens datter
\
Den lille mus og Kong Løve
Selma (4) - Hvad har du gjort?!
Kunstarternes forbrødning
Kvindeland