Ensom kriger eBook

Mtggamechangers.dk Ensom kriger Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ensom kriger-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Eva Wikander. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ensom kriger online nu så nemt!

Johan på 10 år hader at gå i skole. Det er ikke så meget selve skolen, der er problemet. Nej, det, der gør det helt ulideligt er, at han hele tiden bliver mobbet af Peter. Til sidst kan Johan ikke klare det mere. Han bliver nødt til at slå fra sig. Han bliver en kriger.I 'Ensom kriger' fortæller Johan sin historie om Peters mobning. I efterfølgeren, 'Ensom blandt hajer', hører vi mobberen Peters fortælling om mobningen.Eva Wikander (1947-2002) var en svensk forfatter. Hun er blandt andet kendt for sine mange børnebøger, som er blevet oversat til flere fremmedsprog. I 1994 modtog Eva Wikander Astrid Lindgren-prisen for sit arbejde som børnebogsforfatter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-06-2019
FORFATTER
Eva Wikander
FILSTØRRELSE
9,27 MB

Ensom kriger | Arnold Busck

Spil som Mad Max, en ensom kriger, som vil lægge galskaben bag sig og finde fred på de sagnomspundne Plains of Silence. Hjælp vores helt med at få sin stjålne interceptor tilbage fra en dødbringende bande marodører.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ensom kriger - Lydbog & E-bog - Eva Wikander - Mofibo

To lokale hærførere beordres til at fange den nye leder, og de udtænker derfor en snedig plan. Den ene, Jin, skal udgive sig for at være en ensom kriger ved navn Wind, som redder den smukke, blinde oprører Mei fra fængslet for på den måde at vinde hendes tillid og eskortere hende til House of Flying Daggers' hemmelige hovedkvarter.
RELATEREDE BØGER
Lonely Planet´s Atlas of Adventure
Ronjas Univers
Vild ferie
Far på færde
For videnskab og kunst. Medaljen Ingenio et arti 1841-1991
Angrebet på møllen
Skibet der forsvandt
Najważniejsza jest miłość
Se på mig
Jag vill gå ned till Thimnath
Den guddommelige bevidsthed
Nanas kageri
Lygtemandens datter
VIP-rummet
Fortidens hemmeligheder
Den litterære bevidsthed
Bådfart på Silkeborgsøerne gennem 100 år
Sven Havsteen-Mikkelsen