Drømme i tynd luft eBook

Mtggamechangers.dk Drømme i tynd luft Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Drømme i tynd luft-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Michael Nybrandt. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Drømme i tynd luft online nu så nemt!

'Måske er det her den første gode tegneserie om Tibet siden det berømte Tintinalbum?' ★★★★★- Jakob Stegelmann, Jyllandsposten'Drømme i Tynd Luft” leverer et forbilledlig stykke fortællekunst, hvor de formår at gøre turen fra drøm til virkelighed til en både spændende og gribende historie'.★★★★★ - Fyens Stiftstidende'en fantastisk grafisk roman om at følge sine drømme og at gøre en forskel for andre'★★★★★ - Nordjyske'Håndelaget er kompetent og billederne flyder fint (…) uforglemmelig.'- Information'Efter at have haft fingrene i Drømme i tynd luft er mit humør opløftet. Jeg føler mig klogere. Og renere i hjertet. Bogen har vækket noget i mig.'★★★★★- Serieland'Man er grebet hele vejen igennem.'★★★★★ - Nummer9Ny dansk tegneserie med forord af Dalai LamaFor 18 år siden var danskeren Michael Nybrandt på en tandemtur gennem Tibet. En nat drømte han, at han var manager for det tibetanske fodboldlandshold. Han var ellers ikke fodboldmanager, og Tibet havde intet landshold. Men han var engageret i det tibetanske spørgsmål, og indigneret over den unfair behandling landet havde fået af Kina, så da han var tilbage i Danmark igen, begyndte han at arbejde med at etablere et nationalt tibetansk fodboldlandshold for at skabe opmærksomhed om og hjælpe med at forene den tibetanske kultur. Efter års studier, hårdt arbejde og politisk tovtrækkeri, lykkedes det endelig for Tibet at spille deres første landskamp i 2001. Den dramatiske historie om det tibetanske landshold er tidligere bl.a. blevet fortalt i dokumentarfilmen 'The forbidden team'. Nu fortæller Michael Nybrandt selv historien som en graphic novel, tegnet af den prisbelønnede danske tegner Thomas Engelbrecht Mikkelsen. Arbejdet med bogen er financieret via crowdfundingsitet kickstarter, hvor private personer over hele verden har doneret over 200.000 kr. til bogens tilblivelse. Drømme i tynd luft er desuden udkommet på fransk, engelsk, spansk og catalansk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-09-2016
FORFATTER
Michael Nybrandt
FILSTØRRELSE
5,47 MB

Drømme i tynd luft (Bog, Hardback, Dansk) af Michael Nybrandt

Drømme i tynd luft. Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki. Skift til:navigering, søgning Forfatter: Michael Nybrandt: Tegner: Thomas Engelbrecht Mikkelsen: Format: ca. 29 × 21 cm Danske udgaver: 2016: Forlaget Forlæns; ISBN 978 87 91611 67 4; Forlagets beskrivelse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Drømme i tynd luft by Michael Nybrandt

Forskning i tynd luft: Afsløringen af kroppens iltmåler udløser nobelpris. Tre forskere har modtaget årets Nobelpris i Medicin, fordi de har fundet ud af, hvordan kroppen reagerer, når ilt er en knap ressource i vores omgivelser. Den viden kan måske også bruges til at bekæmpe kræft.
RELATEREDE BØGER
Bare en chance
To tidsaldre
Da Bror Kanin lånte penge
Axel elsker biler
Breve fra felten
Friends with Benefits: Jacks perspektiv
Terese Kærulf
Frihed, lighed og grænseland
Peter Pirat og den flyvende hollænder
Tillidsbaseret ledelse - vejen til arbejdsglæde
Udflugt til Hanging Rock
Det voldsomme samfund USA og Danmark
Dansk rap, Sort Fagklub
Bank under bordet, Tom
Gensidig tålsomhed