Præsidentens datter eBook

Mtggamechangers.dk Præsidentens datter Image

BESKRIVELSE

Præsidentens datter er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jack Higgins. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jack Higgins bog online og også downloade det gratis!

De kalder sig makkabæerne og er religiøse fanatikere. De kræver, at USA bomber Irak, Iran og Syrien.Et vanvittigt krav. Ja, men de har et stærkt kort på hånden. Hun hedder Marie de Brissac og er hemmelig datter af USA‘s præsident Jake Cazalet. En datter, der blev resultatet af Jake Cazalets kærlighedsaffære med en fransk grevinde, som Jake reddede i 1969, da han var soldat i Vietnam.Nu har makkabæerne kidnappet Marie. Hun bliver henrettet, hvis præsidenten ikke opfylder fanatikernes krav.Kun én mand kan redde Marie fra den visse død: superagent Sean Dillon. Men han har tiden imod sig…Jack Higgins er pseudonym for den britiske forfatter Harry Patterson (f. 1929), som har skrevet en lang række krimier og spændingsromaner. Hans gennembrudsroman, 'Ørnen er landet' fra 1975, blev oversat til mange fremmedsprog og solgte over 50 millioner eksemplarer verden over. Siden er det blevet til dusinvis af bøger og flere filmatiseringer, og Jack Higgins er anerkendt som en af det tyvende århundredes allerstørste krimiforfattere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-07-2017
FORFATTER
Jack Higgins
FILSTØRRELSE
5,84 MB

Film praesidentens datter | Find Film på Kelkoo

SAN FRANCISCO. En stribe amerikanske stjerner, herunder skuespiller og komikeren Amy Schumer samt tv-vært og komiker Chelsea Handler, har iværksat en Instagram-kampagne rettet mod Ivanka Trump for at få præsidentens datter til gå ind og rydde op efter hendes fars fejlslagne migrantseparationspolitik.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hårde angreb på Ivanka Trump: 'Præsidentens smukke ...

Arnold Busck. Luk. Din kurv
RELATEREDE BØGER
Kompendium i mikrobiologi og infektionsmedicin
Fører din ledelse til velfærd?
Elever som forskere i naturfag
Elleve
Fjendeland
Fra studie til arbejdsliv
Mera om Katrin och Lotta Bråttom
Verden er et flyvesand - En roman om Ambrosius Stub
Fjendskab
Nick Cave
Pelle & Petra og en hel masse wallah
Blodets bånd #6: Forfald
Politihunden Rollo
Soundtrack