Kunsten ikke at brænde broer eBook

Mtggamechangers.dk Kunsten ikke at brænde broer Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kunsten ikke at brænde broer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Annette Dollard. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kunsten ikke at brænde broer online nu så nemt!

Denne bog er skrevet til dig der synes det er interessant at forstå dig selv og folk omkring dig bedre, men som ikke har lyst til at læse tunge afhandlinger med en masse forvirrende krydshenvisninger. Den er skrevet letforståeligt og humoristisk, og du vil hurtigt få nogle værktøjer til at undgå de irriterende gnidninger i hverdagen.Vi kommunikerer med hinanden hele tiden: ved hjælp af kropssprog, de ord vi siger og den måde vi siger dem på. Hvis du ofte føler dig misforstået, kan du have gavn af at bruge Drejefodsprincippet. Det vil lære dig at se bag om problemet på en enkel og logisk måde.Bogen omhandler emner som: hvordan du undgår problemer på de sociale netværk, hvordan du håndterer udfordringer i familien, og hvordan du investerer i dig selv.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-07-2018
FORFATTER
Annette Dollard
FILSTØRRELSE
5,55 MB

Kunsten ikke at brænde broer af Annette Dollard

Annette Dollard, forfatter til ungdomsbøgerne "Kamilleblomst" og "Ctrl Alt Del", digtsamlingerne "Vokseværk" og "Nattevandring", samt håndbog i hverdagskommunikation, "Kunsten ikke at brænde ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Annette Dollard on Instagram: "Så kan "Kunsten ikke at ...

Kunsten ikke at brænde broer: En håndbog i hverdagskommunikation | Dollard, Annette | ISBN: 9788743002666 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.
RELATEREDE BØGER
Planlægning i teori og praksis
Cirkeline bliver til
Boston City Map
Pepino - bjørnen der spillede violin
Den seje finte
Dødens årsag
Babylon Kreuzberg
Gestern Unterwegs. Aufzeichnungen November 1987 bis Juli 1990
Der sechste Passagier
SKAM Sæson 1, Eva
Krig og fred. Bind 4
Uden ondskab
Christian IX and Queen Louise
San Francisco Popout Map
Når krigen er forbi 3
Vietnam, Laos & Cambodia
Systemisk coaching, 2. udgave
O companheiro de viagem
Orlando