Verdens lande og flag eBook

Mtggamechangers.dk Verdens lande og flag Image

BESKRIVELSE

Bogen Verdens lande og flag blev skrevet den 06-12-2012 af forfatteren Hans Folke. Du kan læse bogen Verdens lande og flag i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hans Folke.

VERDENS LANDE OG FLAG er en håndbog, der kort og præcist beskriver alle verdens lande. Artiklerne fokuserer på geografi, samfund og historie og er suppleret med et positionskort, landets flag og en boks med de vigtigste faktaoplysninger. Bogen henvender sig til alle, der ønsker en neutral, overskuelig og faktamættet fremstilling af landene i en hurtigt skiftende verden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-12-2012
FORFATTER
Hans Folke
FILSTØRRELSE
3,39 MB

National flag fra alle lande i hele verden - som flag ...

Et flag er et signalgivende stykke klæde, der hænger fra en flagstang, enten på jorden eller fra en bygning. Små flag båret i hånden i en kort stav, fx til semafor-signalering eller inden for idræt, kaldes også flag, hvorimod et større håndbåret flag kaldes en fane.En mindre fane, der bæres til hest, eller et flag monteret på et køretøj for at identificere indehaveren kaldes en ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Verden: Flag (svær udgave) - Geografispil

VERDENS LANDE OG FLAG er en håndbog, der kort og præcist beskriver alle verdens lande. Artiklerne fokuserer på geografi, samfund og historie og er suppleret med et positionskort, landets flag og en boks med de vigtigste faktaoplysninger.
RELATEREDE BØGER
Leve af lys
At lede opad
Alt er i billedet
Alene over verdens top
Marie
Drømmenes Hersker
Mystikkens verden
Puerto de Mogán - erotisk novell
Ο Ματάκιας - Αισθησιακή ερωτική λογοτεχνία
Jon på mål
Lasse slår til
Corpus - fremtiden
Moderne tider