Øen eBook

Mtggamechangers.dk Øen Image

BESKRIVELSE

Øen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Thorkild Gravlund. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Thorkild Gravlund bog online og også downloade det gratis!

Thorkild Gravlunds debutroman 'Øen' fra 1903 handler om den vestsjællandske halvø Reersø, der var så afsondret og egenartet, at den blev kaldt 'Øen'. Cai M. Woel skriver i 'Dansk Litteraturhistorie 1900-1950', at bogen 'skildrer fiskernes brydsomme, men også lykkelige tilværelse' og fortsætter: 'Det er en virkelighedsskildring, ægte og sand i sit hverdagsbillede, fuld af levende mennesker, hvis enkle livsform rummer næsten alle de problemer, sorger og glæder, som dengang knyttede sig til dagligliv i et dansk landsogn'. Woel kalder 'Øen' 'forfatterskabets vigtigste bog.., også den rigeste, den viser os tydeligt digterens evner... han er stærkest i skildringen af det jævne, det udramatiske... Næppe nogen anden dansk digter har skildret kvinden så forelsket og indgående'.Gravlund var stolt af at være reaktionær. Han sagde gerne: 'Jeg skulle hilse og sige, at det skal være, som det er, og det skal blive, som det var'. Men reaktionær eller ej - bønderne og fiskerne på Reersø kendte han ud og ind, og han kunne skildre dem tæt på, med lune og kærlighed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-12-2016
FORFATTER
Thorkild Gravlund
FILSTØRRELSE
5,12 MB

TV-lægen fra Øen: Virker han bekendt? | BILLED-BLADET

Øen er forbundet med fastlandet via øen Dänholm med Strelasundforbindelsen. I august 2004 indledtes bygning af en ny højbro, som skulle sikre bedre forhold for den kørende trafik til og fra øen. Broen blev officielt indviet den 20. oktober 2007 af forbundskansleren.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rügen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Øen - en ny begyndelsen er DR's reality-satsning, hvor fjorten almindelige danskere, otte mænd og seks kvinder, finder sammen for at overleve på en øde ø i Stillehavet. Alt filmes af tre professionelle fotografer, der også er deltagere. Da alle mand ankommer med båd til øen, har de ikke andet end vand til et døgn, tre knive og tre macheter.
RELATEREDE BØGER
Op og nå
Den cubanske engel
Vildt begær
Fyre & Flammer 5 - Single for en sommer
Babystrikk fra Paelas
De mørke mænd LYDBOG
Haldurs ballader og andre skrøner
Raseri
Dilettanterne
Drengen fra Afu Afu
Blondin med farliga förbindelser
Strasbourg - Forbach
Mia og Mette spiller håndbold